Προφυλακιστέοι ακόμα δύο ανήλικοι μετά την απολογία τους


Μετά την απολογία τους σήμερα στο ανακριτικό γραφείο, κρίθηκαν προφυλακιστέοι ακόμη δύο ανήλικοι για την υπόθεση του βιασμού του 15χρονου στο Ίλιον.

Στη φυλακή ακόμα δύο ανήλικοι

Έτσι, συνολικά οι πέντε από τους έξι συλληφθέντες βρίσκονται, ή θα βρεθούν σύντομα στη φυλακή (σε ειδικό κατάστημα κράτησης νέων στον Αυλώνα σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ), ενώ ο έκτος είχε μείνει ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, καθώς δεν είχε συμπληρώσει ακόμα (για λίγες ημέρες) τα 15 έτη.Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, δρούσαν ως εγκληματική ομάδα που βιντεοσκοπούσε τις πράξεις της. Οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τη χρήση βίας, παραδέχθηκαν τις σεξουαλικές πράξεις, ωστόσο, τις απέδωσαν σε «σεξουαλικό πειραματισμό» και πως οι ρόλοι σε όλο αυτό που εκτυλίσσονταν επί σχεδόν ένα μήνα «ήταν εναλλασσόμενοι», την ώρα που οι συνήγοροί τους προσπαθούν να δώσουν στις πράξεις χαρακτήρα «οπαδικών διαφορών».

Προσεχώς αναμένονται κι άλλα εντάλματα σύλληψης, για δύο αγόρια που αναζητούνται, αν και το ένα εξ αυτών (εκτιμάται πως είναι εκ των «εμπνευστών» της ιδέας κακοποίησης του 15χρονου), ένας 16χρονος, φέρεται να έχει διαφύγει στην Αλβανία. Το αγόρι φέρεται σύμφωνα με τον 15χρονο καταγγέλλοντα, να έχει σημαντικό ρόλο στις πράξεις που αποδίδονται στην ομάδα.Πληροφορίες αναφέρουν ότι από όσα κατήγγειλε ο 15χρονος, προκύπτει εμπλοκή και άλλων ανηλίκων στην υπόθεση, μεταξύ των οποίων και κορίτσια τα οποία φέρονται να βρίσκονταν μπροστά σε πράξεις που λάμβαναν χώρα στο εγκαταλελειμμένο σπίτι, όπου επί ένα μήνα βασανίζονταν το αγόρι, χωρίς να έχουν ενεργό ρόλο, όπως κατέθεσε το θύμα.

Fanpage


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *