Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ: Μίλησαν στο Netflix και έγιναν ανεπιθύμητοι στο παλάτι


Μετά τη δημοσίευση του πρώτου επεισοδίου από το ντοκιμαντέρ στο Netflix την περασμένη Πέμπτη, στο Παλάτι επικρατεί αναστάτωση ενώ υπάρχει ανησυχία ότι το ζευγάρι θα ακούσει έντονες αποδοκιμασίες σε περίπτωση που βρεθεί στην στέψη του βασιλιά Καρόλου. Για αυτό το λόγο, η παρουσία τους δεν είναι και τόσο επιθυμητή. Σύμφωνα με την Daily Mail, υπέρ της απουσίας τους είναι ακόμα και άνθρωποι από τον πολιτικό χώρο, θεωρώντας «κατηγορηματικά» πως «δεν πρέπει να παραστούν».

Διαβάστε επίσης: Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ: Γνωριστήκαμε στο Instagram, οι αποκαλύψεις του ζευγαριού στο ντοκιμαντέρ του Netflix

Οι αντιδράσεις, τα σχόλια και η δημοσκόπηση

Μια δημοσκόπηση αποκάλυψε ότι σχεδόν οι μισοί Βρετανοί πιστεύουν ότι Χάρι και Μέγκαν θα πρέπει να χάσουν τους βασιλικούς τίτλους τους. Το 42% μάλιστα θεωρεί ότι ο Χάρι δεν πρέπει να βρίσκεται πλέον στη γραμμή διαδοχής για την θέση του βασιλιά. Επίσης, το 50% σχεδόν, θεωρεί πως θα πρέπει να μην τους επιτραπεί η παρουσία στη στέψη.

«Βγάζουν εκατομμύρια… πουλώντας την οικογένειά του» ανέφερε χαρακτηριστικά πρώην στέλεχος των Τόρις, σχόλιο ενδεικτικό του πως σκέφτεται η κοινή γνώμη για τα όσα έχουν ακουστεί μέχρι στιγμής στο ντοκιμαντέρ του Netflix.

Ο πρώην ηγέτης των Συντηρητικών, Ίαν Ντάνκαν Σμιθ, δήλωσε στην Daily Mail πως «Αν αντιπαθούν τόσο πολύ τη βασιλική οικογένεια, γιατί να παρευρεθούν στη στέψη; Δεν έχουν καμία δουλειά στη στέψη».

Η λαίδη Αντόνια Φρέιζερ, ιστορικός και συγγραφέας, τόνισε: «Ελπίζω να μην εμφανιστούν γιατί θα τραβήξουν το ενδιαφέρον του κόσμου και θα πρέπει το επίκεντρο να είναι ο βασιλιάς και η βασίλισσα. Φοβάμαι ότι τα κανάλια θα χάσουν μαζί τους τον χρόνο τους. Καλύτερα να μείνουν στο Χόλιγουντ κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου».in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *