Πώς μια οδοντόβουρτσα μπορεί να αλλάξει τα πάντα σε μια σχέση – Τι σηματοδοτεί


Έχετε σχέση. Είστε ακόμα στις αρχές και -ενώ περνάτε πολύ όμορφα- είναι πολύ νωρίς για να βάλετε ταμπέλες και να συζητήσετε πόσο σοβαρά το πάτε.

Μένετε κάποια βράδια σπίτι του/της και αφού -προφανώς- αφού είστε στις αρχές δεν μπορεί ο ένας να μείνει μακριά από τον άλλον. Κάπως έτσι η μισή μέρα σας βρίσκει ξαπλωμένους σε κρεβάτια, καναπέδες, πατώματα, τραπέζια και ότι άλλο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ξαπλώσετε πάνω του…

Και έρχεται εκείνη η στιγμή. «Μωρό μου, θα αφήσω την οδοντόβουρτσά μου εδώ για να μην την κουβαλάω» ή «Μωράκι μου, θέλεις να αφήσεις εδώ την οδοντόβουρτσά σου για να μην την κουβαλάς κάθε φορά;».

Δεν έχει σημασία ποιος το λέει και με ποια αφορμή. Αυτό που έχει σημασία είναι πως όταν η οδοντόβουρτσα του συντρόφου σας «μετακομίσει» στο σπίτι σας, τότε τα πράγματα μεταξύ σας είναι σοβαρά.

Πάρε, πασά μου, την οδοντόβουρτσα μου

Η οδοντόβουρτσα, εκτός από ένα αναγκαίο εξάρτημα προκειμένου να διατηρήσουμε τη στοματική μας υγιεινή, αποτελεί και την μεγαλύτερη ένδειξη πως ένας από τους δύο συντρόφους (αυτός που το προτείνει) έχει βαθύτερα συναισθήματα για τον άλλο.

Θα μπορούσε να αποτελέσει μια υπόσχεση ή μια απειλή. Ουσιαστικά θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι είναι, στις περισσότερες περιπτώσεις, ένας τρόπος να βάλει κάποιος μια σημαία, σα να έχει κατακτήσει μια βουνοκορφή. Τώρα εγώ μένω εδώ!

Η οδοντόβουρτσας στο σπίτι του συντρόφου μας δείχνει ενδιαφέρον, στοργή και επιθυμία να προχωρήσει η σχέση μπροστά.

Προσοχή…

Όμως χρειάζεται προσοχή. Αυτή η κίνηση δεν πρέπει να γίνεται πολύ γρήγορα, γιατί μπορεί ένας από τους δυο συντρόφους να νιώσει πίεση και να κάνει πίσω.

Όταν λοιπόν γίνει η πρόταση, να ξέρετε ότι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος απόρριψης. Ακόμη και αν αυτή η απόρριψη έχει λιγότερο να κάνει με τα πραγματικά συναισθήματα για το πρόσωπο που είναι συνδεμένο με την οδοντόβουρτσα και περισσότερο με το ότι δεν είναι ο ίδιος έτοιμος να προχωρήσει τόσο γρήγορα.

Μια οδοντόβουρτσα μπορεί να ενσαρκώσει μια εξοργιστική αλήθεια: Αποτελεί μια πολύ λεπτή γραμμή ανάμεσα σε μια ανατριχιαστικής και μια χαριτωμένη κίνηση, ή οποία διαχωρίζεται μονάχα από το πόσο έτοιμοι είναι και οι δύο να πάνε τη σχέση τους στο επόμενο στάδιο.in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *