Πόπη Μαλλιωτάκη: Η οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη στρέφεται νομικά εναντίον της


Έξαλλη έχει γίνει η οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη με την Πόπη Μαλλιωτάκη. Η τελευταία σύζυγος του επιχειρηματία, που δολοφονήθηκε το 2008 στη Βούλα, δήλωσε ότι σκέφτεται μαζί με τον γιο της να κάνει τη ζωή της ριάλιτι.

Η αποκάλυψή της εξόργισε τους γονείς και τις αδερφές του εκλιπόντος, που ετοιμάζονται να στραφούν νομικά εναντίον της.

Το πρωί της Τρίτης (15/11) η δικηγόρος της οικογένειας του Μπάμπη Λαζαρίδη, Κατερίνα Μαυροειδή, μίλησε στη «Super Κατερίνα» και τόνισε ότι «είναι απαράδεκτο να λες ότι πρόκειται να κάνεις κάτι, χωρίς καν να υπάρχει συναίνεση. Είναι αδιανόητο, έστω για τα τυπικά».

Παράλληλα, σημείωσε: «Μόλις ενημερώθηκε η οικογένεια Λαζαρίδη, δηλαδή η μητέρα και οι αδελφές του Μπάμπη Λαζαρίδη, έγιναν έξω φρενών. Μόλις είδαν το απόσπασμα με πήραν τηλέφωνο, μου έδωσαν εντολή να στραφώ νομικά με όλες τις νόμιμες ενέργειες προκειμένου να διασφαλίσουν και να προστατέψουν τη μνήμη του αείμνηστου Μπάμπη Λαζαρίδη.

Ως δικηγόρος και ως ποινικολόγος από την εμπειρία που έχω, είναι απαράδεχτο, να βγαίνεις δημόσια να εκφράζεις το τι πρόκειται να κάνεις -στη συγκεκριμένη φάση για την ταινία – χωρίς να υπάρχει συναίνεση. Δόξα τω Θεώ οι γονείς του Λαζαρίδη ζουν. Αν ζούσε ο Μπάμπης Λαζαρίδης, αυτή τη στιγμή, ερώτημα εκφράζω, δεν θα ήθελε να κάνει ριάλιτι τη ζωή του με την Πόπη Μαλλιωτάκη».

Δείτε το σχετικό απόσπασμαin.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *