«Πληρωμένη» απάντηση Λιάγκα στον Μουτσινά για το δεινόσαυρος


Ιδιότυπο διάλογο από τον αέρα των εκπομπών τους έχουν ξεκινήσει εδώ και λίγες μέρες ο Νίκος Μουτσινάς και ο Γιώργος Λιάγκας.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Λιάγκας ανέφερε ότι μιλάει στο γιο του για τα κορυφαία θέματα της επικαιρότητας μια κίνηση που όπως φάνηκε δεν βρίσκει σύμφωνο τον Νίκο Μουτσινά.

«Τώρα εδώ δεν ξέρω τι να πω… Τι ηλικία έχει ο γιος του; 11. Δεν είμαι και γονιός, οπότε δε μπορώ να πω και πολλά. Υπάρχουν θεματολογίες, δεν χρειάζεται να τα ξέρει όλα αυτά το παιδάκι. Μπορεί να του μιλήσει για τους δεινόσαυρους» ανέφερε ο παρουσιαστής στην χθεσινή εκπομπή του και όπως ήταν φυσικό ο Γιώργος Λιάγκας δεν το άφησε ασχολίαστο.

«Προσέξτε να δείτε! Επειδή ο Μουτσινάς είναι κωμωδός, και επειδή συνηθίζεται να τα συγχωρούμε όλα και ό,τι κι αν λέει να το θεωρούμε χιούμορ. Οκ! Ο καθένας το παίρνει όπως θέλει. Τώρα υπάρχουν δύο ειδών τρόποι να απαντήσεις: ο ένας είναι ο χιουμοριστικός. Βγαίνει συνέχεια και με λέει δεινόσαυρο, θέλοντας να πει ότι είναι πολύ μεγάλος για να κάνω τηλεόραση. Πίστεψέ με, δεν είμαι. Είμαι πολύ μικρός σε σχέση με άλλους. Αν με έχει βαρεθεί ο ίδιος, δεν τον υποχρεώνει κανείς να με βλέπει.

Θέλω να του πω, δε, ότι ο δεινόσαυρος απαντώντας ως κωμωδός με χιούμορ είναι το πιο δημοφιλές ζώο που έχει περάσει ποτέ από αυτόν τον πλανήτη. Άρα καλό είναι να είμαστε δεινόσαυροι, να μας αγαπάνε και να μας θέλουν τόσο ακόμα και μετά τον θάνατό μας και την εξαφάνισή μας. Εύχομαι στον Νίκο που δεν είναι πατέρας και του εύχομαι να γίνει άμα θέλει, επειδή έχει αγωνίες για το τι συζητάω εγώ με τα παιδιά μου και για το που θα πάω, να τον καθησυχάσω σήμερα, λέγοντάς του ότι όταν πρόσφατα πήγα με τα παιδιά μου στο Λονδίνο, πήγαμε σε μία καταπληκτική έκθεση με δεινοσαύρους. Μιλάμε και για δεινοσαύρους».

Τέλος, ο Γιώργος Λιάγκας είπε γενικότερα: «Επειδή κάποια στιγμή μπερδευόμαστε οι άνθρωποι στην πορεία μας. Και δεν το λέω για τον Μουτσινά. Είναι άλλο πράγμα το χιούμορ και η σάτιρα και άλλο η κακία και το κόμπλεξ».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμαin.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *