«Πληρωμένη» απάντηση Καινούργιου στον Λιάγκα για την τηλεθέαση στην υπόθεση της 12χρονης


Νέα κόντρα μεταξύ της Κατερίνας Καινούργιου και του Γιώργου Λιάγκα ξεκίνησε μετά το ξέσπασμα του τελευταίου στον αέρα της εκπομπής του.

Ο παρουσιαστής ανέφερε χαρακτηριστικά: «Καλό το lifestyle, μας δίνει λεφτά. Η ψυχαγωγία μου δίνει λεφτά και όχι η ενημέρωση. Αυτή είναι μία αλήθεια. Δεν είπα ότι δεν θέλω να το κάνω. Αν μη τι άλλο, μετά από 30 χρόνια δουλειάς, αν μπορούμε σε κάτι να συνεισφέρουμε για να χτυπήσουμε μία καμπάνα στην κοινωνία και να αφυπνίσουμε συνειδήσεις. Άντε πια! Σας ακούω τόσα χρόνια να λέτε μαλ@κίες», ανέφερε, μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιάγκας σε ένα έντονο ξέσπασμα για τις τηλεοπτικές εκπομπές.

Διαβάστε επίσης: Εκτός εαυτού η Κατερίνα Καινούργιου: «Ο ανώμαλος είναι ανώμαλος»

Η Κατερίνα Καινούργιου θεώρησε ότι το σχόλιο αφορούσε σε εκείνη και την εκπομπή της και απάντησε:

«Πηγαίνουμε πολύ καλά και χειριζόμαστε καλά και θέματα που δεν είναι στο δικό μου το πεδίο, αλλά εμένα πάντα μου αρέσει να στηρίζω την ομάδα μου, η οποία με βοήθησε αυτές τις μέρες να σταθούμε αξιοπρεπώς. Αν κάποιοι θεωρούν πως το να περνάς 0,2% τον άλλον και 0,1% σε τηλεθέαση, και να πανηγυρίζεις εξαιτίας αυτών των τραγικών και θλιβερών γεγονότων… Αυτοί οι άνθρωποι λυπάμαι, αλλά δεν θέλω ούτε να τους ακούω, ούτε να τους βλέπω» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμαin.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *