Πλάκωσε στο ξύλο τη σύντροφό του Νάνσυ-Η καταγγελία και το αυτόφορο


Χειροπέδες πέρασε η ΕΛ.ΑΣ. στον διάσημο Κωνσταντίνο Εμμανουήλ -ο οποίος είχε γίνει γνωστός από τη συμμετοχή του στο Survivor. Ο νεαρός έχει σχέση με τη σύντροφο του Νάνσυ και αν κι είχαν πολλές φορές εμφανιστεί από κοινού σε εκπομπές και είχαν κάνει δηλώσεις για τον έρωτά τους, κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό της.

Το περιστατικό της καταγγελίας

Την περασμένη Πέμπτη η σύντροφός του Νάνσυ κατήγγειλε τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ στο Α.Τ. Ομόνοιας για ξυλοδαρμό, κινήθηκε το αυτόφωρο εις βάρος του και συνελήφθη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha, και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ κατήγγειλε στη συνέχεια τη σύντροφό του για εκμετάλλευση, αναφέροντας ότι χρησιμοποίησε τη δημοφιλία του για τη δημιουργία εντυπώσεων, καθώς και ότι κι εκείνη άσκησε βία εις βάρος του.

Εις βάρος του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ κινήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία και συνελήφθη. Για το περιστατικό σχηματίστηκε δικογραφία και θα οριστεί δικάσιμος.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι περίοικοι του πρώην ζευγαριού άκουσαν τη μεγάλη φασαρία που γινόταν στο σπίτι τους στην Κυψέλη και, φοβούμενοι για τα χειρότερα, κάλεσαν την ΕΛ.ΑΣ. Ακολούθησαν η μεταφορά τους στο Α.Τ. Ομόνοιας και οι καταγγελίες.

Fanpage


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *