Πέτρος Ιακωβίδης: Ο δήμος Θεσσαλονίκης βράβευσε τον επιτυχημένο ερμηνευτή και δημιουργό


Μία συγκινητική στιγμή περίμενε τον Πέτρο Ιακωβίδη στη Θεσσαλονίκη, καθώς ο δήμαρχος της πόλης τον βράβευσε για μία από τις μεγάλες επιτυχίες του, το «Οδός Τσιμισκή», που αναφέρεται στην πόλη.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης έχει ιδιαίτερους δεσμούς με τη Θεσσαλονίκη, στην οποία και βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Αριστοτέλους.

Ακολούθησε ένα μοναδικό live με πλήθος κόσμου να τον χειροκροτά δυνατά!

Κατά τη διάρκεια της γιορτινής κι εντυπωσιακής βραδιάς, ο δήμος Θεσσαλονίκης και ο δήμαρχος, Κωνσταντίνος Ζέρβας, απένειμαν στον επιτυχημένο ερμηνευτή και δημιουργό μία ειδική τιμητική πλακέτα για το «Οδός Τσιμισκή» ως ένδειξη αναγνώρισης και ευχαριστίας, για την πολύτιμη συμβολή του στην ακόμη μεγαλύτερη ανάδειξη μιας από τις ποιο χαρακτηριστικές οδούς της πόλης.

Φανερά συγκινημένος, ο Πέτρος Ιακωβίδης ευχαρίστησε τον δήμο και τον δήμαρχο για την τιμητική πλακέτα και, μεταξύ άλλων, ανέφερε στα social media του: «Θεσσαλονίκη μου τι απίστευτη ενέργεια και αγάπη ήταν αυτή; Είμαι ευγνώμων!! Ευχαριστώ τον δήμαρχο κ. Κωνσταντίνο Ζέρβα για την τιμητική πλακέτα για την «Οδό Τσιμισκή» και για την άψογη διοργάνωση! Καλές γιορτές από καρδιάς!».

Παράλληλα, ο Πέτρος Ιακωβίδης είναι έτοιμος να αποκαλύψει το νέο του super hit, με τίτλο «Να Να Να (Τραγουδώ Για Σένα)», το πρώτο τραγούδι από τη νέα του δισκογραφική στέγη, την Panik Records, που θα κυκλοφορήσει αυτή την Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου.

Επίσης, συνεχίζει τις sold out επιτυχημένες εμφανίσεις του στο «Vogue» της Θεσσαλονίκης, μαζί με την Josephine, κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεοin.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *