Πέτρος Φιλιππίδης: Όλη η αλήθεια για την υγεία του – Πολύ δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό


Σε πολύ άσχημη κατάσταση βρίσκεται ο Πέτρος Φιλιππίδης, καθώς μετά την σοκαριστική κατάθεση αυτή της Εβελίνας Παπούλια, ο κατηγορούμενος για έναν βιασμό και δυο απόπειρες, βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό και μάλιστα τον περνάει πολύ άσχημα.

Ο ηθοποιός περνάει πολύ βαριά την ασθένεια εκδηλώνοντας αναπνευστικά προβλήματα. Το γεγονός ότι πάσχει από υποκείμενα νοσήματα, αλλά και το σχετικά πρόσφατο ισχαιμικό επεισόδιο που είχε υποστεί, είναι επιβαρυντικά για την υγεία του.

Μάλιστα, όταν έγινε γνωστή η είδηση, σχόλια τον ήθελαν να υπάρχει έντονη ανησυχία για την κατάστασή του και ότι είναι πιθανό να διακομιστεί σε νοσοκομείο.

Οι τελευταίες εξελίξεις με την υγεία του Πέτρου Φιλιππίδη

Η συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη, Κική Παρκιτζίδου, μίλησε στον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο και την εκπομπή Super Κατερίνα, μεταφέροντας όλες τις εξελίξεις για την υγεία του.

«Δεν είναι ένα βήμα πριν την εντατική. Έχει κοροναϊό σε ομάδα υψηλού κινδύνου λόγω υποκείμενων νοσημάτων» ανέφερε αρχικά, ενώ αποκάλυψε πως λαμβάνει αντιική αγωγή, ενώ έχει έντονα συμπτώματα και βρίσκεται συνεχώς σε επικοινωνία με τον γιατρό του, καθώς κάνει κατοίκον νοσηλεία.

Όπως ενημέρωσε στη συνέχεια, επικοινώνησαν χθες και υπήρξε έντονη συγκινησιακή φόρτιση, λόγω κάποιου αποδεικτικού στοιχείου υπέρ του το οποίο και θα παρουσιάσουν στο δικαστήριο.

Επίσης, δεν δίστασε να απαντήσει σε όλους λένε πως το κάνει όλο αυτό για να μην παρευρεθεί στη δίκη που έρχεται και θα καταθέσει. «Υπήρχαν σχόλια πως το το κάνουμε για να μην γίνει το δικαστήριο, όμως είναι έτοιμος να απολογηθεί. Τώρα δεν έχει δυνάμεις, πρέπει να βρεις δυνάμεις για να απολογηθεί».

Μετά την προβολή των δηλώσεων της, ο Γιάννης Πουλόπουλος ανέφερε πως υπάρχει περίπτωση να αναβληθεί η απολογία του για μετά τις γιορτές λόγω της υγείας του και γιατί οι δικηγόροι δεν μπορούν να τον συναντήσουν.

Δείτε όσα είπεin.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *