Πέθανε ο Αριστοτέλης Διβάνης, ηγέτης των ξενοδοχείων Divani Caravel


Θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος του κορυφαίου ηγέτη των ξενοδοχείων στην χώρα μας,  “Divani Caravel”, ο Αριστοτέλης Διβάνης.Το έργο του ακολυθεί ο γιος του, Σπύρος Διβάνης, που εδώ και πολλά έτη έχει αναλάβει με εξαιρετική επιτυχία τα ηνία του Ομίλου.

Η κηδεία του θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2022 στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών στις 14.00.

Αριστοτέλης Διβάνης: Από τα Τρίκαλα στην κορυφή

Το 1958, ανοίγει στα Τρίκαλα, ένα ιδιαίτερο ξενοδοχείο,  με 65 δωματία με ξεχωριστό λουτρό. Με την πρώτη επιχειρηματική του πρωτοβουλία στον χώρο του Τουρισμού να στέφεται με απόλυτη επιτυχία, ο Αριστοτέλης Διβάνης διαβλέπει την ανερχόμενη εξέλιξη του εμβληματικού προορισμού των Μετεώρων και παίρνει τη μεγάλη απόφαση για την ίδρυση του δεύτερου ξενοδοχείου του Ομίλου στην Καλαμπάκα.

Αφού τελείωσε η δικτατορία, ο Όμιλος είναι πλέον ο μεγαλύτερος στη Θεσσαλία ανοίγοντας την τρίτη του μονάδα, αυτή τη φορά στην πόλη της Λάρισας.

Το επόμενο βήμα του επιχειρηματία, έμοιαζε προδιαγεγραμμένο. Λίγο πριν από τη συμπλήρωση της δεύτερης δεκαετίας στον ξενοδοχειακό κλάδο, ο ιδρυτής του Ομίλου σε συνεργασία με συντοπίτη του εγκαινιάζει το πρώτο του ξενοδοχείο στην Αθήνα στην περιοχή της Ακρόπολης. Η κάθοδος στην Αθήνα ήταν επιτυχημένη και καταλυτική για τη μετέπειτα πορεία και παρακαταθήκη για την εν καιρώ ίδρυση των Divani Collection.

Fanpage


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *