Παύλος Χαϊκάλης: «Έχω κάνει τον αστρολογικό χάρτη του Πέτρου Φιλιππίδη» – Η αποκάλυψη για την επικοινωνία τους


Ζωντανά στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» εμφανίστηκε ο Παύλος Χαϊκάλης, ο οποίος μίλησε για τον σάλο που προκλήθηκε από τις δηλώσεις τους σχετικά με τον αστρολογικό χάρτη του Ηλία Μίχου που κατηγορείται μεταξύ άλλων ανδρών για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης.

Ο πρώην ηθοποιός, έχει αφήσει πίσω του την υποκριτική και πλέον ασχολείται με την αστρολογία, από την οποία όμως -όπως ο ίδιος δήλωσε- δεν πληρώνεται.

Μεταξύ άλλων, ο Παύλος Χαϊκάλης μίλησε για τον αστρολογικό χάρτη του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος σήμερα βρέθηκε ξανά στα δικαστήρια για τις καταθέσεις Κάτιας Δανδουλάκη, Λένας Δροσάκη και Εβελίνας Παπούλια.

«Βεβαίως και έχω κάνει τον αστρολογικό χάρτη του Πέτρου Φιλιππίδη. Δεν μπορώ να σας πω τίποτα γιατί απαγορεύεται να μιλήσω για αστρολογικό χάρτη άλλου ατόμου. Έχω μιλήσει μαζί του και του έχω πει αρκετά πράγματα. Δεν θέλω να επεκταθώ γιατί ξέρω ότι θα μπούμε σε άλλες καταστάσεις» είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, δεν δίστασε να αναφερθεί και στις πρόσφατες δηλώσεις της Λίτσας Πατέρα: «Η κυρία Πατέρα βγήκε και είπε το αυτονόητο. Ότι ‘παιδιά, κάτι άλλο έχει πει που δεν έχετε καταλάβει, κάπως λάθος διατύπωση έχει γίνει, ίσως κάτι δεν έχει γίνει αντιληπτό’. Αυτή είναι όλη η ιστορία».

Δείτε όσα ειπώθηκανin.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *