Παύλος Χαϊκάλης: Χαμός στο Twitter με την εμετική δήλωσή του


Σε μια απαράδεκτη και πάνω από όλα εξοργιστική δήλωση προχώρησε το πρωί της Δευτέρας ο Παύλος Χαϊκάλης, ο οποίος πλέον ασχολείται με την αστρολογία, μιας και μετά τις καταγγελίες από γυναίκες για σεξουαλική παρενόχληση που βγήκαν στο φως πριν μερικούς μήνες, τόσο η υποκριτική όσο και η πολιτική του έκλεισαν την πόρτα.

Ο πρώην ηθοποιός το τελευταίο διάστημα ασχολείται με τους αστρολογικούς χάρτες ανθρώπων που είναι στο προσκήνιο αυτή τη στιγμή.

Σήμερα, ο Παύλος Χαϊκάλης, αφιέρωσε πολύ χρόνο για να βρει και να αναλύσει τον ακριβή αστρολογικό χάρτη του Ηλία Μίχου, του βασικού κατηγορούμενου για την φρικτή υπόθεση στα Σεπόλια.

Η εμετική δήλωσή του

«Ο Η.Μ είναι ένας άνθρωπος που αυτή την περίοδο θέλει πολύ σεξ. Για όλο αυτό που συνέβη φταίει ο Κρόνος. Το άτομο είναι σε παθολογική κατάσταση. Όλο το ωροσκόπιο δείχνει παθογένεια, πολλά προβλήματα από το παρελθόν… Δυσβάστακτες καταστάσεις που έχει να αντιμετωπίσει το άτομο. Βλέπουμε τον χάρτη του ατόμου και έχουμε την αίσθηση πως θα είναι όλα πολύ δύσκολα. Όλα συγκλίνουν πως αυτή η χρονιά, το 2022, δεν θα ήταν μια καλή χρονιά για τον Ηλία Μίχο… Θα τα ξεπεράσει πάντως πολύ εύκολα τα προβλήματα, θα παιχτούν πολλά παιχνίδια διαχείρισης εξουσίας για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα» λέει μεταξύ άλλων στο βίντεό του ο Παύλος Χαϊκάλης, κάτι που σχολιάστηκε εκτενώς στην εκπομπή Πρωινό.

«Ρε Παύλο, ρε Παύλο ειλικρινά σε αγαπώ και σε θεωρώ έναν από καλύτερους ηθοποιούς. Αλλά ήμαρτον. Δεν μπορεί να λες αυτά τα πράγματα για έναν άνθρωπο που έχει κάνει τέτοια αίσχη, για ένα τέρας» είπε μάλιστα ο Γιώργος Λιάγκας.

Τα σχόλια του Twitter

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην σχολιαστεί έντονα και στο Twitter, με τους χρήστες να απορούν με το τι άλλο θα κάνει ο συγκεκριμένος άνθρωπος προκειμένου να μείνει στην επικαιρότητα.in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *