Παρουσιαστής έκανε εμετό σε ζωντανή μετάδοση – Δείτε το βίντεο


Απίστευτα πράγματα στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής στη Βρετανία, όπου ο παρουσιαστής Ρίτσαρντ Άρνολντ έκανε εμετό ζωντανά στον αέρα της εκπομπής «Good Morning Britain». Ο λόγος ήταν ότι συμμετείχε σε μια δοκιμασία με θέμα το ριάλιτι «Είμαι μια διασημότητα».

Ο 52χρονος παρουσιαστής συμμετείχε σε διάφορες δοκιμασίες, έχοντας μάλιστα κι ένα φίδι τυλιγμένο στο λαιμό του. Εκεί όμως που δεν τα κατάφερε ήταν όταν χρειάσθηκε να πιεί ένα ποτό με επεξεργασμένα εντόσθια.

  • Διαβάστε επίσης:

Ο παρουσιαστής σηκώθηκε να πιεί το ποτήρι με το αηδιαστικό περιεχόμενο και ενώ το ήπιε με ταχύτητα, φαίνεται να μην άντεξε και προσπαθούσε να συγκρατήσει τον εμετό, αναζητώντας παράλληλα ένα τρόπο να ξεράσει με τη λιγότερη δυνατή έκθεση στο τηλεοπτικό κοινό.

Άρχισε να πνίγεται πριν πιάσει ένα καπέλο για να κάνει εμετό μέσα σε αυτό. Όπως είναι λογικό οι τηλεθεατές έπαθαν σοκ με την αντίδραση του παρουσιαστή και το σχολίασαν στο twitter.

«Παρακολουθώ το Good morning Britain και έχει πιάσει πάτο σήμερα το πρωί με τον Richard Arnold να κάνει το I am celeb…» έγραψε ένας χρήστης, ενώ κάποιος άλλος σχολίασε: «Ντροπή σας GMB να έχετε ζωντανά άγρια ζώα στο στούντιο! Φωτεινά φώτα, δυνατοί θόρυβοι και φωνές. Όλα στο όνομα της “ψυχαγωγίας”. Συγκλονιστικό, γι ‘αυτό και κλείνω. #richardarnold».

Δείτε το βίντεοin.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *