Πάνος Σόμπολος: Στον αέρα δεν λύγισα ποτέ – Υπάρχουν θεατρινισμοί για την τηλεθέαση


Ο Πάνος Σόμπολος με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του βιβλίου μίλησε για την πολυετή καριέρα του και τις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει.

Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στα πρώτα χρόνια του στην δημοσιογραφία και στις οικονομικές του απολαβές. «Πληρωμή γιοκ! Η πρώτη πληρωμή που θυμάμαι και μου έχει μείνει ήταν μια διατακτική επιταγή για να πάρω πουκάμισα και παντελόνια. Με κερνούσαν οι παλιοί συνάδελφοι καφέδες. Ουζάκι ζητούσα για τον μεζέ μου!».

Ο Πάνος Σόμπολος, μιλώντας στην εκπομπή «Δύο στη μία» της ΕΡΤ, δεν παρέλειψε να σχολιάσει και δύσκολες υποθέσεις που έχει διαχειριστεί και έχουν μείνει στην ιστορία. «Δυστυχώς κυνηγάμε την τηλεθέαση και ξεφεύγουμε από τη δημοσιογραφική δεοντολογία. Πολλά γεγονότα με πείραζαν, υπήρχαν θύματα μικρά παιδιά. Στον αέρα δεν λύγισα ποτέ, μα ποτέ. Υπάρχουν και οι θεατρινισμοί, κάνουμε ότι λυγίζουμε για να κάνουμε τηλεθέαση».

Ο ίδιος μίλησε και για την οικογένειά του: «Ήταν τέτοιο το ρεπορτάζ που δεν μπορούσα να είμαι δίπλα στην οικογένειά μου. Η γυναίκα μου κράτησε την οικογένειά μας, εάν δεν είχα αυτήν τη γυναίκα δεν θα είχα ούτε οικογένεια, ούτε σπίτι. Τη χάσαμε δυστυχώς πολύ νωρίς, και δεν πρόλαβε να δει εγγόνια. Με αξίωσε ο θεός να δω εγγόνια, είναι ό,τι καλύτερο για έναν άνθρωπο σαν και μένα που στερήθηκε τα παιδιά του. Χορταίνω με τα εγγονάκια μου».

Δείτε το απόσπασμαin.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *