Πανέμορφη και χαμογελαστή: H Καλομοίρα ποζάρει με τον σύζυγό της και τα τρία τους παιδιά και λάμπει από ευτυχία


Η τραγουδίστρια η οποία βρέθηκε για λίγες ημέρες στη χώρα μας προκειμένου να παρουσιάσει ένα ξεχωριστό act στο φετινό Madwalk, βρίσκεται και πάλι στην Αμερική όπου ζει τα τελευταία χρόνια με την οικογένειά της. Δε θα μπορούσε άλλωστε να περάσει της γιορτές μακριά από τον σύζυγό της και τα τρία τους παιδιά.

Στην Αμερική έχει επιστρέψει εδώ και μια περίπου εβδομάδα η Καλομοίρα.

Η Καλομοίρα έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι παρότι αγαπά πολύ τη δουλειά της, πάνω από την οικογένειά της δε βάζει τίποτα. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που το μεγαλύτερο κομμάτι της καθημερινότητάς της είναι αφιερωμένο σε εκείνους ενώ, τα στα επαγγελματικά της βήματα είναι πολύ προσεκτική και επιλεκτική.

Με αφορμή τη γιορτή των Χριστουγέννων, η Καλομοίρα θέλησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram να ευχηθεί χρόνια πολλά ποζάροντας στην αγκαλιά του συζύγου της και έχοντας στο πλευρό της τσ τρία τους παιδιά.

«Καλά Χριστούγεννααααα!! Υγεία, Χαμόγελα, Αγκαλιές με τις οικογένειες μας, με τους ανθρώπους που μας αγαπούν και αγαπάμε! Χρόνια πολλάαααα. P.S Ο Νίκος δεν αφήνει τον έπαινό του από το ρεσιτάλ πιάνου ούτε για μια στιγμή».

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που δημοσίευσε:Fanpage


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *