Όζι Όσμπορν: Έβαψε δωμάτιο ξενοδοχείου με το αίμα καρχαρία


Ο Όζι Όσμπορν είναι ένας από τους πολλούς διάσημους που έχουν δώσει μάχη για να κόψουν τα ναρκωτικά. Ο ίδιος έχει μιλήσει ανοιχτά για τους εθισμούς του και μάλιστα έχει περιγράψει τις ακρότητες που έχει κάνει υπό την επήρεια ουσιών, όπως όταν προσπάθησε να σκοτώσει τη σύζυγό του Σάρον το 1989.

Τώρα έρχεται στο φως της δημοσιότητας μία άγνωστη περιπέτεια από τη ζωή του «πρίγκιπα του σκότους».

Στο πλαίσιο της προώθησης του βιβλίου του, με τίτλο «Iron Man: My Journey through Heaven and Hell with Black Sabbath», το μέλος των «Black Sabbath» Τόνι Αϊόμι παραχώρησε συνέντευξη και, μεταξύ άλλων, περιέγραψε την ακραία εμπειρία που είχε από τον Όσμπορν σε δωμάτιο ξενοδοχείου, μετά από χρήση ναρκωτικών.

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η ιστορία με το «αιματοβαμμένο» δωμάτιο του ξενοδοχείου. «Με τα ναρκωτικά, πάντα βαριέσαι, οπότε πρέπει να κάνεις κάτι ο ένας στον άλλο. Όπως ο Όζι που μεταφέρει έναν καρχαρία από ένα παράθυρο, τον διαμελίζει και βυθίζει το δωμάτιό μας στο αίμα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 74χρονος.

Στο παρελθόν ο Αϊόμι είχε αποκαλύψει ακόμη ότι ο Όσμπορν, ρώτησε τον ντράμερ του συγκροτήματος, Μπιλ Γουόρντ, αν μπορούσε να του βάλει φωτιά κατά τη διάρκεια μιας άγριας νύχτας.

«Μπιλ, μπορώ να σου βάλω φωτιά;», τον ρώτησε και εκείνος απάντησε: «Είμαι απασχολημένος, άρα όχι ακόμα». Λίγο αργότερα ο Γουόρντ του έδωσε το «ok».

«Τώρα πάω σπίτι, οπότε αν θέλεις μπορείς να μου βάλεις φωτιά», του είπε και ο Όζι όντως του έβαλε φωτιά.in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *