Όταν ο 50 Cent ξεσήκωσε την Ελλάδα το 2006 – Η συναυλία στο Καραϊσκάκη πριν από 16 χρόνια


Ελάχιστες ημέρες απομένουν για τη μεγάλη συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού με τον 50 Cent στο ΟΑΚΑ.

Ένας από τους κορυφαίους ράπερ όλων των εποχών, ο Κέρτις Τζέιμς Τζάκσον, κατά κόσμον 50 Cent, επιστρέφει στην χώρα μας για να μοιραστεί την μουσική σκηνή με τον κορυφαίο έλληνα τραγουδιστή, τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Βίοι αντίθετοι και μουσικά είδη που ουδεμία σχέση έχουν μεταξύ τους! Πρόκειται για τον άνθρωπο που δέχτηκε εννέα σφαίρες στο σώμα του και επέζησε, για να γίνει μετέπειτα ο απόλυτος αστέρας της ραπ κουλτούρας των ΗΠΑ, συναντιέται με τον κορυφαίο σε πωλήσεις λαϊκό τραγουδιστή της σύγχρονη γενιάς.

Δεν είναι η πρώτη φορά που έρχεται στην Ελλάδα

Αυτή είναι η πρώτη φορά του ο διάσημος ράπερ έρχεται στη χώρα μας.

O χρόνος γυρίζει στο μακρινό καλοκαίρι του 2006, όταν πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση στην Αθήνα.

Το καινούριο -τότε- Στάδιο Γεώργιος Καραϊσκάκης άνοιγε τις πύλες του, με σκοπό να υποδεχθεί τους απανταχού και πάσης Ελλάδος φίλους της ραπ σκηνής.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν μικρότερη του αναμενόμενου, αφού μόλις 10 χιλ. θεατές έδωσαν το «παρών» το στην συναυλία του.

Ο εν λόγω αριθμός δεν είναι μικρός για μια συναυλία, ωστόσο όταν αυτή γίνεται σε στάδιο χωρητικότητας 30.000 και πλέον θεατών, φαίνεται πολύ μικρός.

Κι όμως σαν σωστός επαγγελματίας ο 50 Cent έδωσε το show που όλοι περίμεναν, σκαρφαλώνοντας σε σκαλωσιές και πετώντας τα ρούχα του στο κοινό, υπό την μουσική υπόκρουση των μεγάλων του επιτυχιών.

Σήμερα, 16 χρόνια αργότερα, επιστρέφει έχοντας εντελώς διαφορετικό στάτους και παρέα με τον Κωνσταντίνο Αργυρό υπόσχεται μια βραδιά που θα θυμόμαστε για πολλά πολλά χρόνια!

  • Εισιτήρια για τη μεγάλη συναυλία μπορείτε να προμηθευτείτε πατώντας εδώin.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *