«Όλα για τη Ζωή μας»: Τι θα δούμε στις εκπομπές του σαββατοκύριακου στο ΜEGA


Κάθε Σαββατοκύριακο στις 08:50, στο MEGA, η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη μας βοηθά να βελτιώσουμε την ψυχική και σωματική μας υγεία, καθώς και να βρούμε λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας.

Διαβάστε επίσης: «Maestro»: Podcast με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη κάθε Πέμπτη μετά το επεισόδιο

Τι θα δούμε Σάββατο και Κυριακή

Το Σάββατο 15 Οκτωβρίου, η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» απαντά στο αν υπάρχει πρόληψη για τα αυτοάνοσα νοσήματα και εξετάζει πώς συνδέονται με το ανοσοποιητικό σύστημα, την κληρονομικότητα και τη χρόνια φλεγμονή. Παράλληλα, οι επιστήμονες εξηγούν ποιες καθημερινές συνήθειες μπορεί να ευθύνονται για την εμφάνιση των συγκεκριμένων νοσημάτων.

Η ηθοποιός Σοφία Μανωλάκου μιλά για τη  νόσο Crohn

Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι η ηθοποιός Σοφία Μανωλάκου, η οποία σε νεαρή ηλικία διαγνώσθηκε με τη νόσο Crohn, ένα αυτοάνοσο νόσημα του εντέρου. Η ηθοποιός μιλάει για τη ζωή της με το νόσημα και εξηγεί γιατί στη δική της περίπτωση το άγχος στάθηκε καθοριστικός παράγοντας τόσο στην εμφάνιση όσο και στην αντιμετώπιση της νόσου.

Επίσης, στην εκπομπή ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης μαζί με την Σοφία Μανωλάκου μπαίνουν στον ρόλο ενός ζευγαριού και με τη βοήθεια ψυχολόγου κάνουν θεραπεία ζεύγους. Σκοπός είναι να δείξουν πώς αντιλαμβάνονται τα προβλήματα στη σχέση ο άνδρας και η γυναίκα. Ακόμα, οι διατροφολόγοι μιλούν για το γεύμα που πρέπει να φέρνουν τα παιδιά στο σχολείο και τι πρέπει να περιλαμβάνει.

Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου, η εκπομπή δίνει πρακτικές συμβουλές για να χάσουμε τα κιλά του καλοκαιριού. Σύμφωνα με τους διατροφολόγους, ο Οκτώβριος είναι κομβικός μήνας για το σωματικό μας βάρος, καθώς αν δεν χάσουμε τα 2-3 κιλά που πήραμε το καλοκαίρι, θα είναι δυσκολότερο να απαλλαγούμεin.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *