Οι γυναίκες αγαπούν το άγριο σεξ περισσότερο από τους άντρες


Θυμάστε πριν από πολλά χρόνια που το πορνό ήταν καθαρά αντρική συνήθεια και προνόμιο; Ή τουλάχιστον έτσι θέλαμε να πιστεύουμε ως κοινωνία;

Όχι, δεν θα σας πούμε ότι οι γυναίκες πλέον κάνουν πονηρές αναζητήσεις στον κυβερνοχώρο –αυτό το ξέρατε εδώ και καιρό θέλουμε να πιστεύτε. Αυτό που ενδεχομένως να μην ξέρατε είναι πως οι γυναίκες το προτιμούν πιο άγριο και σκληρό πορνό από εσάς!

Αυτό δεν το λέμε εμείς, αλλά μία πρόσφατη έρευνα του ιστορικού πια Pornhub, η οποία αποκαλύπτει άβολες αλήθειες για τους άντρες.

Για παράδειγμα, η κατηγορία Rough Sex, η οποία είναι η 35η σε δημοτικότητα στο site, από τις συνολικά 90 κατηγορίες είναι κατά 63% πιο δημοφιλής στις γυναίκες σε σχέση με τους άντρες!

Δείτε και τα πειστήρια:

Συνεχίζουμε με την κατηγορία Hardcore Sex, η οποία είναι 33η σε δημοτικότητα και… 75% πιο δημοφιλής στις γυναίκες -πάντα σε σχέση με τους άντρες.

Κλείνουμε με την κατηγορία Fetish -σκληρή κατηγορία για γούστα- η οποία καταλαμβάνει την 69η θέση δημοτικότητας, και -απροσδόκητο- προηγείται στις προτιμήσεις των αντρών σε σχέση με των γυναικών.

Παρόλα αυτά η διαφορά είναι μόλις 7% και η ψαλίδα όσο πάει και μειώνεται.

Με λίγα λόγια, οι γυναίκες δε λένε πια όχι σε πειραματισμούς και πιο σκληρά παιχνίδια, αρκεί να το σερβίρεις κι εσύ ωραία. Από την άλλη, δεν είναι λίγες οι φορές που συναντούν… τοίχο, μιας και μεγάλο ποσοστό αντρών φοβάται τις κάπως πιο τολμηρές παρτενέρ. Σε κάθε περίπτωση, η τελική επιλογή είναι δική σου. Πάντως μία αλλαγή, δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *