Ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα μιλούν για τη σχέση τους πρώτη φορά σε κοινή συνέντευξη


Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησαν ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και την Χριστιάννα Κοχλατζή το πρωινό της Πέμπτης.

Διαβάστε επίσης: Ελένη Φουρέιρα: Κάθεται σταυροπόδι και μας κάνει να ξεχάσουμε την Σάρον Στόουν

Γράφω την αυτοβιογραφία μου

Μέσα σε όλα, ο Πύρρος Δήμας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «και εγώ και η Αφροδίτη σαν αθλητές αυτό πρεσβεύουμε. Θέλουμε να δώσουμε στη νέα γενιά τα φώτα μας από τις εμπειρίες μας. Ξεκίνησα δειλά δειλά να γράψω την αυτοβιογραφία μου και όλο το βιβλίο έχει δυνατά σημεία και δυσκολίες όπως και τα παιδικά μου χρόνια. Όπως ήταν η μετάβαση μου στην Ελλάδα. Τα πιο δύσκολα είναι οι απώλειες οι οποίες είναι δύσκολες να τις διαχειριστείς».

Οι απανωτές οικογενειακές απώλειες

«Είχα απανωτές απώλειες. Το πατέρα μου τον έχασα το 2017, το 2018 έχασα τη σύζυγο μου και πέρυσι έχασα τη μητέρα μου. Δύσκολα πράγματα τα οποία να μην τύχουν σε κανέναν».

«Δόξα τω Θεώ με την Αφροδίτη είμαστε καλά και προχωράμε μπροστά» συμπλήρωσε ο Έλληνας Ολυμπιονίκης με τη σύντροφο του να προσθέτει πως «στο Survivor πήρα μέρος περισσότερο για να μπορέσουν να ταυτιστούν τα παιδιά με τη δική μου καριέρα. Γνωρίζω ότι έχουν γίνει προτάσεις για το All Star σε πάρα πολλούς παίκτες και θα δούμε».in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *