Ο Μπισμπίκης τρελαίνεται για τη Βανδή και δεν το κρύβει


Ο Βασίλης Μπισμπίκης και ο Γιάννης Στάνκογλου βρέθηκαν καλεσμένοι της Κατερίνας Καινούργιου και αφού μίλησαν για την σειρά που συμπρωταγωνιστούν, ο αγαπημένος Βασίλης Μπισμπίκης που είναι full in love και δεν το κρύβει, μίλησε για την αγαπημένη του.

Η συνέντευξη του Βασίλη Μπισμπίκη

Η Κατερίνα Καινούργιου συνομίλησε με τους δύο ηθοποιούς για τη ζωή και τη δουλειά τους και όπως ήταν φυσικό, από τη συζήτηση δεν έλειψαν και οι ερωτήσεις για τη σχέση του Βασίλη Μπισμπίκη με τη Δέσποινα Βανδή.Ερωτηθείς για τη σχέση του με την τραγουδίστρια, δήλωσε ότι «όταν είναι δίπλα μου η Δέσποινα μαλακώνει το ανυπόφορο που έχω μέσα μου», ενώ αποκάλυψε ότι θα της αφιέρωνε το τραγούδι «Να μ’ αγαπάς» του Παύλου Σιδηρόπουλου.Οσο για το αν θα συνεργαζόταν με τη Δέσποινα Βανδή σε μία παράσταση ανέφερε «Ναι, αρκεί να μην τραγουδούσα».

Ο ηθοποιός μίλησε και για τις δουλειές που έχει κάνει πριν γίνει ηθοποιός: «Δουλεψα πάρα πολλές δουλειές πριν γίνω ηθοποιός. Η τελευταία μου δουλειά ήταν σε καζίνο, μετά μπήκα στη δραματική σχολή». Μιλώντας για τον γιο του, ο οποίος είναι 10 χρονών, είπε: «Θέλω ο γιος μου να μην φοβάται να μου πει ό,τι θέλει. Μέχρι στιγμής είμαι μαζί του μαλακός σαν σφουγγάρι».

Fanpage


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *