Ο Αντύπας στο «Σπίτι με το MEGA»: H έκπληξη που του έκανε η Κορομηλά


Καταιγίδα… έφερε ο Αντύπας στο «Σπίτι με το MEGA» σε μία εκπομπή που τα είχε όλα!

Οι εκπλήξεις της παρουσιάστριας Ρούλας Κορομηλά στον δημοφιλή ερμηνευτή, εκπληκτικά ντουέτα αλλά και παρέλαση πολλών ακόμη καλλιτεχνών, συνέθεσαν την εικόνα μιας ακόμη μαγικής βραδιάς που απόλαυσαν οι τηλεθεατές.

Έβαλε «φωτιά» στην πίστα

Ο Αντύπας ξεκίνησε να «βάζει φωτιά» στην πίστα ερμηνεύοντας αρχικά ένα κομμάτι του 1991 από τον δίσκο «Καλησπέρα».  Πρόκειτια για το ομώνυμο τραγούδι που αγαπήθηκε και χορεύτηκε όσο τίποτε άλλο στις πίστες.

Συνέχισε με το «Είμαι ανεβασμένος», ακόμη ένα τραγούδι έγραψε τη δική του ιστορία και παραμένει στα τοπ τραγούδια για ξεφάντωμα μέχρι τελικής πτώσης!

Η έκπληξη της Ρούλας Κορομηλά στον τραγουδιστή

Κατά τη διάρκεια της ξεχωριστής βραδιάς η Ρούλα Κορομηλά είχε ετοιμάσει μία ιδιαίτερη έκπληξη στον τραγουδιστή. Η παρουσιάστρια κάλεσε στο πλατό όλη την οικογένεια του τραγουδιστή: Την σύζυγό του, τον γιο του, την κόρη του και τον γαμπρό του.

Στην εκπομπή προβλήθηκε και ένα απόσπασμα από το θρυλικό «Μπράβο» όταν η Ρούλα Κορομηλά είχε συναντήσει ξανά τον λαϊκό ερμηνευτή. Τότε, μάλιστα ο γιος του είχε βρεθεί για πρώτη φορά μπροστά στις κάμερες και είχε τραγουδήσει ζωντανά στο πλατό την μεγάλη επιτυχία του μπαμπά του «Ένα σου σημάδι μόνο».

Ολόκληρη η οικογένεια του Αντύπα συγκινήθηκε βλέποντας το βίντεο.

«Δεν το γνώριζα τότε! Μου κάνατε έκπληξη και μάλιστα τι έκπληξη» είπε ο Αντύπας στην Ρούλα Κορομηλά.

Στη συνέχεια πατέρας και γιος ερμήνευσαν με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο την επιτυχία «Μια ιστορία», σε στίχους και μουσική του Γιώργου Μουκίδη, που κυκλοφόρησε το 2014.

Το ξεχωριστό ντουέτο με τον Αλκαίο

Στο «Σπίτι με το MEGA» βρέθηκε και ο Γιώργος Αλκαίος.

Οι δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες τραγούδησαν μία μεγάλη επιτυχία του Γιώργου Αλκαίου και ξεσήκωναν το κοινό.  Ο λόγος για το «Σημάδι», ένα τραγούδι που ερμήνευσε πρώτος ο Γιώργος Αλκαίος το 1997 στον δίσκο «Εν ψυχρώ».

Συγκλονιστικό ντουέτο και με την Ελεάνα Παπαϊωάννου

Ο Αντύπας και η Ελεάνα Παπαϊωάννου τραγούδησαν στην σκηνή ένα ιδιαίτερα αγαπημένο τραγούδι της Ρίτας Σακελλαρίου. Ο λόγος για το τραγούδι-έπος «Σώσε με» της θρυλικής τραγουδίστριας, το οποίο πρωτοερμήνευσε το 1986.

Τη μουσική και τους στίχους, που τόσο πολύ τραγουδήθηκαν από το κοινό, υπογράφει ο Νίκος Καρβέλας.

Επίλογος με μία ανατριχιαστική ερμηνεία

Με ένα ιδιαίτερο τραγούδι έγραψε τον επίλογο του αποψινού «Σπίτι με το MEGA» ο Αντύπας.

Το αγαπημένο τραγούδι είχε παρουσιαστεί πρώτα μέσω του MEGA το 2020. Τους στίχους έχει γράψει ο Σπύρος Γιατράς, ενώ τη μουσική υπογράφει ο Αντύπας.in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *