Ντόρα Κουτροκόη: «Ό,τι ήταν να πούμε με τον Δημήτρη και τον Άκη το έχουμε πει»


Η Ντόρα Κουτροκόη μίλησε για την ξαφνική απόλυσή της από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ αλλά και τη σχέση που έχει με τους δύο συναδέλφους της.

«Είμαι καλά με την έννοια ότι έχω πάρει πολύ μεγάλη στήριξη από συναδέλφους. Θέλω να ευχαριστήσω και το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ που έβγαλαν τη σχετική ανακοίνωση. Δεν υπάρχει κάτι πολυτιμότερο από την αγάπη που έχω πάρει από τους ανθρώπους με τους οποίους έχω δουλέψει 20-25 χρόνια. Ανοίγονται νέοι δρόμοι και όλα θα πάνε καλά» δήλωσε χαρακτηριστικά η Ντόρα Κουτροκόη και συνέχισε: «Δεν έχω μιλήσει με κάποιον από το κανάλι και νομίζω ότι δεν θα μιλήσω κιόλας από δω και πέρα, δεν υπάρχει λόγος. Ό,τι ήταν να πούμε με τον Δημήτρη και τον Άκη το έχουμε πει προτού φύγω. Επαγγελματίες είναι, αντιλαμβάνονται ότι είναι μία δύσκολη στιγμή» ανέφερε η δημοσιογράφος, ενώ τόνισε ότι συζητάει το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα με προσοχή.

Διαβάστε επίσης: Ντόρα Κουτροκόη: Νέες δηλώσεις – φωτιά για Άκη Παυλόπουλο και Δημήτρη Οικονόμου

Η Ντόρα Κουτροκόη θέλησε να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από την αποχώρησή της από τον τηλεοπτικό σταθμό, λέγοντας: «Είπα ότι θα έπρεπε να με έχουν στηρίξει περισσότερο. Η διαφωνία μου είναι με τον τρόπο που διαχειρίστηκε το περιστατικό η διοίκηση, όχι τα παιδιά».

Δείτε το σχετικό απόσπασμαin.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *