Ντόρα Δούμα: «O Γιώργος Γεωργίου δεν είχε ζητήσει ποτέ να δει τη Μάρθα Καραγιάννη»


Κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Γιώργο Γεωργίου και την Ντόρα Δούμα. Ο ηθοποιός πριν λίγες ημέρες παραχώρησε συνέντευξη στο «Πρωινό» και αναφέρθηκε στον θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη.

Σήμερα (11/10) η στενή φίλη και συγκάτοικός της μιλώντας στην ίδια εκπομπή απάντησε σε όσα ισχυρίστηκε ο Γιώργος Γεωργίου και ξέσπασε on air τονίζοντας ότι ο ηθοποιός λέει βλακείες.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Γεωργίου είχε δηλώσει: «Εγώ με τη Μάρθα σταμάτησα δυστυχώς να έχω επαφές, διότι δεν με γούσταρε η συγκάτοικός της, η Ντόρα Δούμα. Δικαίωμά της. Εάν της έλεγε η Ντόρα «έλα μωρέ με τον Γιώργο Γεωργίου τώρα, παράτα μας, με βρίζει», θα την πίστευε. Οι κοινοί της φίλοι δεν τον ήξεραν ότι ήθελε να αποτεφρωθεί. Αυτό το θέμα εμφανίστηκε, όταν πέθανε. Τώρα τι είναι αλήθεια και τι ψέματα, ένας Θεός ξέρει. Η ουσία είναι ότι έφυγε».

«Δεν είχε έρθει ποτέ στο σπίτι μας»

Η Ντόρα Δούμα θέλησε να απαντήσει και να εξηγήσει τι ισχύει και τι όχι: «Σας έχω στείλει μια επιστολή, σας παρακαλώ. Δεν μπορώ να μιλάω. Αν θέλετε, διαβάστε τη να καταλάβει ο κόσμος. Ο κος Γεωργίου τα έχει συνεχώς μαζί μου, μου ζητάει συγγνώμη, μετά ξαναρχίζει πάλι. Επιπλέον, διαβάστε τι έγραψε την επόμενη ημέρα ο Γιώργος Γεωργίου για να καταλάβετε τι συμβαίνει.

Λέει ότι είναι φίλος κολλητός και  δεν είχε έρθει ποτέ στο σπίτι μας. Δεν είχε ζητήσει ποτέ να τη δει. Ποτέ. Και αυτά που λέει είναι αηδίες. Μου ζήτησε συγγνώμη για αυτά που είχε πει, ήρεμησε για ένα διάστημα και μετά, άρχισε πάλι.

Όταν είχε ένα πρόβλημα υγείας πριν από 20 χρόνια, ήμουν η μόνη που πήγα και έδωσα αίμα. Λυπάμαι που το λέω. Είμαι η μόνη που πήγα και αυτό είναι το ευχαριστώ».in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *