Ντόρα Δούμα για Μάρθα Καραγιάννη: «Τρεις μήνες που μας άφησες – Σε σκέφτομαι συνεχώς και σ’ αγαπώ»


Η Μάρθα Καραγιάννη πέθανε στις 18 Σεπτεμβρίου βυθίζοντας σε θλίψη όλο τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Με αφορμή την συμπλήρωση των τριών μηνών από τον θάνατό της, η καλή της φίλη Ντόρα Δούμα έκανε μία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την αείμνηστη ηθοποιό.

Ο Γιάννης Βογιατζής αποκαλύπτει για τον θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη: «Είχε κρατήσει μυστικό ότι…»

Μέσα από το προφίλ της στο Facebook, κοινοποίησε μία κοινή τους φωτογραφία και έναν σκύλο. Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο είχε δημοσιευτεί από το προφίλ της πριν 2 χρόνια και την αναδημοσίευσε.

Στη λεζάντα, η Ντόρα Δούμα έγραψε: «Μαρθούλα μου σήμερα κλείσανε τρεις μήνες που μας άφησες ακόμα όμως δεν μπορώ να το πιστέψω μείναμε οι δύο μας, εγώ και η Ζωζώκα μας και όπως μου είχες πει οι λίγοι αγαπημένοι φίλοι μας που είναι πάντα δίπλα μου. Εσύ ξέρεις ποιους εννοώ σε σκέπτομαι συνεχώς και σ’ αγαπώ πάντα!!!!!».

Δείτε την ανάρτησή της

Οι τελευταίες στιγμές της Μάρθας Καραγιάννη

Την είδηση του θανάτου της Μάρθα Καραγιάννη επιβεβαίωσε στις 18 Σεπτεμβρίου πρώτος ο ψυχίατρος και στενός της φίλος, Δημήτρης Σούρας.

Ο ίδιος συντετριμμένος μίλησε για τις τελευταίες στιγμές της Μάρθας Καραγιάννη και μάλιστα αποκάλυψε ότι άφησε την τελευταία της πνοή ενώ μιλούσε μαζί του στο τηλέφωνο.

Όπως ανέφερε, η φίλη της Ντόρα Δούμα που μένει μαζί της του τηλεφώνησε για να του πει πως δεν είναι καλά. Εκείνος ζήτησε να μιλήσει με την ηθοποιό, του είπε «καλημέρα» και «έφυγε».

«Δυστυχώς η Μάρθα «έφυγε». Τα πράγματα έγιναν ως εξής. Γύρω στη 1 παρά τέταρτο, η Ντόρα η αγαπημένη της φίλη, η αδελφή της, το πιο δικό της πρόσωπο μού τηλεφώνησε για να μου πει ότι βλέπει πως η Μάρθα δεν είναι πολύ καλά. Της είπα να μου μιλήσει, μου είπε «καλημέρα Δημήτρη». Και της απάντησα πως δεν μου φτάνει αυτό. Είπε «κα» και μετά σταμάτησε.

Παίρνω τη Ντόρα που ήταν δίπλα της στο τηλέφωνο και της ζητώ να καλέσει ασθενοφόρο, τα πάντα. Της έδωσα το νούμερο και σε τρία λεπτά με πήρε η Ντόρα ουρλιάζοντας λέγοντάς μου ότι η Μάρθα «έφυγε». Από τότε, είμαστε όλοι δίπλα και είμαστε συγκλονισμένοι. Έφυγε μία μεγάλη πρωταγωνίστρια και για μένα μία σπουδαία φίλη, ένας πολύ δικός μου άνθρωπος. Η Ντόρα είναι σε πολύ κακή κατάσταση. Αυτή δυστυχώς είναι η αναγγελία του θανάτου της Μάρθας Καραγιάννη. Το πιο δυσάρεστο είναι ότι σε μένα έμελλε να υπογράψω το θάνατό της σα γιατρός».in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *