Νίνο: Σοκάρει η εξομολόγησή του για την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του


Μια εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε ο Νίνο. Ο γνωστός ερμηνευτής ήταν καλεσμένος στην ραδιοφωνική εκπομπή του Τάσου Ριζόπουλου στο Κοσμοράδιο 95,1 και, μεταξύ άλλων, μίλησε για την επικινδυνότητα του διαδικτύου και την ένοπλη επίθεση που είχε δεχθεί πριν από χρόνια στην Θεσσαλονίκη.

Επίσης, αναφέρθηκε στα παιδιά του, που είναι 10 και 8 ετών και στη Eurovision.

«Ήμουν μικρός 26 ετών όταν συνέβη»

«Η απάντηση είναι ναι, αυτή είναι η χειρότερη. Ήταν δύσκολη στιγμή γιατί ήταν εκτός σεναρίου. Δεν έχει γίνει ποτέ στην ιστορία σε κανέναν καλλιτέχνη στην Ελλάδα κάτι τέτοιο. Γίνεται στη νύχτα και σε άλλα μονοπάτια, αλλά όχι σε καλλιτέχνη. Ήμουν μικρός 26 ετών όταν συνέβη αυτό. Ήταν πολύ σκληρό», είπε ο Νίκο για την επίθεση που είχε δεχθεί.

«Από τη δεκαετία των 30 μέχρι τα 40 ήρθαν στη ζωή τα παιδιά μου. Έγινα μπαμπάς, εκεί αυτόματα αλλάζει η ζωή εντελώς. Δεν τα ξέρουν όλα. Προσπαθώ να είμαι σκέτο μπαμπάς και πιστεύω το έχω καταφέρει», ανέφερε για τα παιδιά του.

Και πρόσθεσε: «Τα παιδιά μου έχουν μια περιορισμένη πρόσβαση στο διαδίκτυο γιατί το διαδίκτυο τώρα είναι κάτι τρελό για ένα παιδί. Είναι τρομερά επικίνδυνο να έχει ελεύθερη πρόσβαση ένα παιδί κι ειδικά πριν την εφηβεία. Μπορεί να του χαλάσει όλη τη ζωή. Είναι λάθος. Μπορείς να δεις το οτιδήποτε στο διαδίκτυο στην οθόνη σου. Από ένα χορευτικό μέχρι ένας αποκεφαλισμός. Μετά ένα ατύχημα και δεν φεύγουν αυτές οι εικόνες από το μυαλό Γίνονται screenshot».

Σχετικά με το αν θα ήθελα να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Εurovision, ο Νίνο απάντησε: «Σίγουρα έχω γράψει ένα τραγούδι το οποίο αν πάει στη Eurovision θα βγει πρώτο, έτσι πιστεύω. Αν με ρωτάς σήμερα αν θα πήγαινα θα σου έλεγα όχι».

Δείτε το σχετικό βίντεοin.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *