Νίκος Οικονομόπουλος: Πιστεύω πολύ στον θεό κι ας με λένε γραφικό – Δεν θα γίνει ντοκιμαντέρ η ζωή μου, αλλά…


Ο Νίκος Οικονομόπουλος αποτελεί έναν από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες της γενιάς του και όχι άδικα μιας και κάθε τραγούδι του καταφέρνει μέσα σε λίγες μόνο μέρες να παίζει σε όλα τα ραδιόφωνα και όλα τα νυχτερινά μαγαζιά, ενώ οι φανς δεν μπορούν… να το ξεκολλήσουν από τα χείλη τους.

Ο ίδιος έχει διαγράψει πολύ μεγάλα βήματα στον χώρο του τραγουδιού, ωστόσο έχει επιλέξει να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Έτσι πολύ σπάνια μιλάει για τα προσωπικά του, και για τις σχέσεις του καθώς θεωρεί πως ο μόνος λόγος για τον οποίο θα πρέπει να προβάλλεται είναι η καριέρα του.

Ανά καιρούς του έχουν χρεώσει πολλές σχέσεις, ωστόσο ο ίδιος δεν έχει πάρει θέση. Μιλώντας ωστόσο στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα», o Νίκος Οικονομόπουλος, κλήθηκε να απαντήσει για το αν αυτή την περίοδο βρίσκεται σε σχέση και μάλιστα, με μία εντυπωσιακή κοπέλα που έπαιξε στο βίντεο κλιπ του.

Σε σχέση ο Νίκος Οικονομόπουλος;

«Στις μέρες μας δεν πουλάει το καλό μόνο το κακό, η κριτική, τα λαϊκά δικαστήρια παντού. Πολλές φορές γράφουν πράγματα τα οποία δεν ισχύουν αλλά αν ξεκινήσεις να απαντάς στον καθένα ξεχωριστά, αυτό παίρνει μία έκταση μετά που δε θέλω καθόλου. Δεν έχω πάρει ποτέ τηλέφωνο κανέναν, δεν χρειάζεται κάθε φορά να απαντάς» είπε αρχικά ο τραγουδιστής.

Όσον αφορά στη σχέση που του χρεώνουν με την εντυπωσιακή κοπέλα που έπαιξε στο βίντεο κλιπ του, είπε: «Δεν έχω να απαντήσω κάτι σε αυτό. Είτε υπάρχει κάτι είτε δεν υπάρχει, δε θέλω να απαντήσω».

«Δεν μου αρέσει να είμαι πολύ κοινωνικός, δεν το λέω με την κακή έννοια. Αν κάπου δεν περνάω καλά, δε θέλω να πάω. Προτιμώ να κάνω αυτό που θα με κάνει να αισθανθώ καλύτερα παρά να κάνω κάτι για να είναι οι άλλοι ευχαριστημένοι» είπε σε άλλο σημείο, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν θα γίνει ντοκιμαντέρ για τη ζωή του, αλλά «θα δούμε το Νίκο μέσα από προσωπικές στιγμές».

Θα με πουν γραφικό στο τέλος. Πιστεύω πάρα πολύ στον Θεό. Ζω με τον Χριστό, ζω με την πίστη μου αλλά όταν ρωτάς έναν χριστιανό αν είναι χριστιανός, τι θα σου πει; Δεν είμαι;» κατέληξε ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Δείτε όσα είπε ο Νίκος Οικονομόπουλοςin.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *