Νίκος Μακρόπουλος: «Αν δεν ήμουν τραγουδιστής θα ήθελα να είμαι παλιατζής»


Ο Νίκος Μακρόπουλος και ο Κώστας Καραφώτης ξεκινούν τις εμφανίσεις τους στο «Estate».

Οι δύο ταλαντούχοι τραγουδιστές αποκάλυψαν με ποια πρόσωπα τους μπερδεύουν συνήθως: τον Νίκο Μακρόπουλο με τον Αλέκο Ζαζόπουλο, ενώ τον Κώστα Καραφώτη με τον Θάνο Πετρέλη.

«Αν δεν ήμουν τραγουδιστής θα ήθελα να ήμουν παλιατζής», δήλωσε ο Νίκος Μακρόπουλος, ενώ τάχθηκε υπέρ της Νατάσσας Μποφίλιου, μετά τη θύελλα αντιδράσεων που ξεσήκωσε η φωτογράφιση που έκανε στο Λονδίνο.

«Το να φωτογραφηθεί κανείς με ρούχα δεν είναι δα ότι αλλάζει και στάση ζωής. Εγώ είμαι με τη Νατάσσα Μποφίλιου», δήλωσε ο τραγουδιστής.

Ο Κώστας Καραφώτης αποκάλυψε πως μόλις βγήκε από το «Fame Story» έλαβε ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα

Η Μποφίλιου στο Λονδίνο

Οι αντιδράσεις για τις αναρτήσεις που έκανε η Νατάσσα Μποφίλιου στο Instagram ξεκίνησαν το προηγούμενο Σαββατοκύρικο.Ο λόγος ήταν ότι η ερμηνεύτρια βρισκόταν στο Λονδίνο και πόζαρε με κομψά και φανταχτερά ρούχα στους δρόμους της βρετανικής πρωτεύουσας.

Ανάμεσα σε όσους τα έβαλαν με τη Νατάσσα Μποφίλιου ήταν και ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, ο οποίος βρέθηκε στο Πρωινό μας, το πρωί της Δευτέρας 5/12.

Η ερμηνεύτρια, σε συνομιλία που είχε με την Έλενα Χριστοπούλου, απάντησε χαρακτηριστικά: «Τι να απαντήσει κανείς σε ένα τέτοιο αφήγημα; Δεν πτοούμαι με τίποτα και συνεχίζω».in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *