Νέλλη Γκίνη: «Μου είπε “τι ρεζιλίκια είναι αυτά, με ντρόπιασες”»


Για το πώς ξεκίνησε την καριέρα της στο θέατρο, τη βοήθεια από τον πατέρα της, τον σύζυγό της που τον γνώρισε τυχαία στα μπουζούκια, αλλά και τον χωρισμό της, μίλησε η Νέλλη Γκίνη.

H ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» το απόγευμα της Πέμπτης (1/12) και άνοιξε την καρδιά της.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης αφηγήθηκε μία άγνωστη ιστορία από τη ζωή της.

Συγκεκριμένα, περιέγραψε ένα περιστατικό με τον πατέρα της, σχετικά με τη συμμετοχή της στην ταινία «Όργια σε τιμή ευκαιρίας».

«Εγώ πρόλαβα τις ταινιούλες, το «Τι 30, τι 40, τι 50», όπου έπαιζα τη Δόμνα και που ξαφνικά όλοι σήμερα μιλάνε για τη Δόμνα. Εγώ ένα ρολάκι ήμουν. Ήμουν επίσης στον «Φαφλατά», που έλεγα και το ομώνυμο τραγούδι και στο «Ο άνθρωπος που γύρισε απ’ τη ζέστη». Αυτά τα τρία τα έκανα μαζί», δήλωσε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Κάπου εκεί στο 1974 γυρίζουμε μία αστυνομική ταινία, «Ο κυνηγημένος» λεγόταν, με τον Γιάννη Βόγλη, τον Δημήτρη Μπισλάνη, πολύ σπουδαίους ηθοποιούς. Αφού γυρίσαμε την ταινία στα Μελίσσια, στο στούντιο Άλφα, ένα απόγευμα με φωνάζει ο πατέρας μου έξαλλος και μου λέει: Τι ρεζιλίκια είναι αυτά; Με ντρόπιασες! Τι θα πω στη μητέρα σου; Εσύ που μου υποσχέθηκες ότι θα είσαι άψογη!».

«Του λέω: πατέρα, τι συμβαίνει; Βλέπω τον τίτλο της ταινίας: Όργια σε τιμή ευκαιρίας. Με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Βόγλη και παθαίνω πλάκα. Εγώ ήξερα ότι δεν είχα κάνει τίποτα για να ντρέπομαι. Και του λέω: θα πάμε μαζί σε μεσημεριανή προβολή να δεις… έχω κάνει κάτι που θα σε κάνει να ντρέπεσαι;», συμπλήρωσε.

«Ακόμα με ακολουθεί. Κάποιοι χλεύασαν. Και τι έφταιγα εγώ; Εγώ έκανα τη μικρή αδελφή του Βόγλη, που κάποια στιγμή πήγε να μου επιτεθεί εκεί που έστηναν τη ληστεία και τέτοια», κατέληξε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμαin.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *