Νέλλη Γκίνη: Γιος σπουδαίου συνθέτη ο έρωτας της ζωής της – Γιατί διέκοψε κύηση και ακύρωσε το γάμο τους


Η Νέλλη Γκίνη μίλησε για τον μεγάλο της έρωτα με τον Μιχάλη Ζαμπέτα, γιο του σπουδαίου συνθέτη, και τους λόγους για τους οποίους χώρισαν.

Η ηθοποιός αποκάλυψε και το τραγούδι που της έγραψε ο γιος της και την έκανε να αλλάξει συμπεριφορά απέναντί του.

Διαβάστε επίσης: Νέλλη Γκίνη: Παραγωγός της ζήτησε να σηκώσει το φόρεμά της σε οντισιόν

Η Νέλλη Γκίνη βρέθηκε καλεσμένη στο Στούντιο 4 και αναφέρθηκε στα τέσσερα χρόνια που έζησε δίπλα στον Μιχάλη Ζαμπέτα και γιατί χώρισαν λίγο πριν τον γάμο.

«Ο Μιχάλης συνόδευε στην ορχήστρα τον μπαμπά του. Κάποια στιγμή που οδηγούσα, είχα μαζί μου ένα ντόπερμαν, και όπως οδηγώ βλέπω ένα αυτοκίνητο και με σταματάει και επειδή δεν είμαι πολύ ευγενική και βλέπω και του λέω “Είσαι τρελός Μιχάλη; Τι θέλεις αγόρι μου;” και μου λέει “Θέλω το τηλέφωνο του σκύλου σας”. Αυτή ήταν η γνωριμία μας. Έζησα 4 υπέροχα χρόνια, ταξιδέψαμε, αγαπηθήκαμε πάρα πολύ. Ήταν ο έρωτας της ζωής μου, υπήρξε πολύ σημαντική σχέση στη ζωή μου. Χωρίσαμε γιατί ένα πάρα πολύ μεγάλο λάθος. Ενώ όλοι τότε με ζήλευαν, υπέφερα από ζήλεια από τις σχέσεις μου, τον Μιχάλη τον ζήλευα όσο καμία άλλη γυναίκα. Σε σημείο που είχαμε ετοιμάσει τον γάμο μας, ήμασταν 15 μέρες πριν παντρευτούμε, είχαμε ταξιδέψει και στο Λονδίνο να γνωρίσουμε τους κουμπάρους μας. Τσακωνόμαστε, παίρνει και λίγα πράγματα μαζί και φεύγει 4 βασανιστικές μέρες. Και την 4η μέρα έκανα αυτό που έκανα.

»Τον έψαξα και δεν υπήρχε πουθενά και λέω πάει, τελείωσε, χωρίσαμε. Είχε χαθεί ο κόσμος για εμένα. Εμένα εκδικήθηκα, τη ζωή μου. Έκανα το πιο τραγικό λάθος της ζωής μου. Ήμουν έγκυος εκείνη την εποχή και σταμάτησα την κύηση. Είναι ό,τι χειρότερο η ζήλεια, δεν παλεύεται, δεν υπάρχει πιο εγκληματικό συναίσθημα από αυτό. Κάνει εγκλήματα, και εγώ έγκλημα έκανα. Ήταν λάθος που έκανα, το πλήρωσα και το πληρώνω ακόμα, το κουβαλάω. Τότε δεν είχα κανένα συναίσθημα, δεν ήξερα ποια είμαι. Ήθελα να τον πονέσω και τον πόνεσα πάρα πολύ. Όταν γύρισε του το είπα», εξομολογήθηκε.

Δείτε το απόσπασμαin.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *