Νατάσσα Μποφίλιου: Το πρώτο της μήνυμα μετά τον σάλο στο Twitter


Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσαν τα προηγούμενα 24ωρα οι αναρτήσεις που έκανε η Νατάσσα Μποφίλιου στο Instagram.

Η ερμηνεύτρια βρισκόταν στο Λονδίνο και πόζαρε με κομψά και φανταχτερά ρούχα στους δρόμους της βρετανικής πρωτεύουσας και το Twitter τα έβαλε μαζί της.

«Η κομμουνίστρια Μποφίλιου»

Πολλοί ήταν οι χρήστες που την κατέκριναν, γνωρίζοντας τις πολιτικές της πεποιθήσεις, τις οποίες ποτέ δεν έκρυψε.

Όπως ανέφεραν, τα ρούχα που επέλεξε δεν είναι καθόλου λιτά και έρχονται σε αντιδιαστολή με την ιδεολογία της.

«Οι πιο ευτυχισμένοι στις καπιταλιστικές χώρες είναι οι κομμουνιστές. Κάνουν ζωάρα και πουλάνε στα γίδια αγώνες για ισότητα δικαιοσύνη και επανάσταση. Έχουν πιάσει σωστά το νόημα του πουλάω φύκια για μεταξωτές κορδέλες», «Η κομμουνίστρια #Μποφίλιου που αναζητεί ηγέτη να ανέβει στο «βουνό» και απεχθάνεται την ιδιοκτησία, μας κάνει επίδειξη πλούτου από το καπιταλιστικό Λονδίνο», είναι κάποια από τα αρνητικά σχόλια που γράφτηκαν, καθώς η ίδια έχει δηλώσει ανοιχτά ότι ψηφίζει ΚΚΕ.

Βέβαια, υπήρξαν και εκείνοι που την υποστήριξαν και επεσήμαναν ότι δεν έχει καμία σχέση αυτό που ψηφίζει και πιστεύει με το τι επιλέγει να φορέσει.

«Αν φοράει κάποιος κουστούμι και γραβάτα πρέπει να είναι δεξιός κι αν είναι αριστερός πρέπει να φοράει αμπέχωνο;», «Το πρόβλημά σας δεν καταλαβαίνω ποιο είναι. Θεωρείτε το Λονδίνο τόσο μακρινό κι εξωτικό προορισμό για φίλους; Πιστεύετε ότι η Μποφίλιου δεν έχει λεφτά για να πάει στο Λονδίνο; Ή μήπως περιμένετε να σας ζητήσει την άδεια για το πώς θα τα ξοδέψει; Τι ακριβώς;», αναρωτήθηκαν οι υποστηρικτές της.

Τι απαντά η ίδια

Το απόγευμα της Δευτέρας, η Νατάσσα Μποφίλιου έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι φωτογραφίες της.

«Νιώθω ευγνωμοσύνη και τιμή για κάθε καλό λόγο, κάθε τοποθέτηση υποστήριξης που άκουσα και διάβασα αυτές τις μέρες. Ακόμα και αν το θέμα δεν είναι προσωπικό, ακόμα κι αν είναι τέτοια η αφορμή. Αδέρφια», έγραψε χαρακτηριστικά χωρίς να κάνει κάποιο άλλο σχόλιο.in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *