Νατάσα Καλογρίδη: Έγινε… άλλος άνθρωπος η Νατάσα Καλογρίδη – Τεράστια αλλαγή


Τρομάξαμε να γνωρισουμε τη για χρόνια ξανθιά, Νατάσα Καλογρίδη, η οποία σε νέα της τηλεοπτική συνέντευξη, εμφανίστηκε με νέο χρώμα στα μαλλιά της.

Η ηθοποιός που αποχαιρέτησε το ξανθό και πλέον μπήκε στο κλαμπ των καστανών και μίλησε στο Happy Day για όλα όσα γράφονται. Συγκεκριμένα, μίλησε για την ηλικία της, την εμμονή που έχει κάποιος μαζί της, την ψυχανάλυση, την απώλεια του πατέρα της και τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο.

  • Διαβάστε επίσης:

«Έκανα ψυχανάλυση για να δω τι είναι»

«Έκανα ψυχανάλυση για να δω τι είναι. Δεν είχα πρόβλημα, ήθελα να πάω να δω πώς το δουλεύουν κι αν αυτό μπορεί να αγγίξει κάτι. Η Νατάσα Καλογρίδη είναι τα πάντα. Όλοι έχουμε μέσα μας τα πάντα. Συγχωρώ εύκολα. Μη με ρωτήσεις αν συγχωρώ την απιστία. Μπορεί να έχει συμβεί, αλλά δεν το έχω μάθει ποτέ. Δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα αν μάθαινα κάτι που δε θα μου άρεσε» ανέφερε αρχικά.

Η απώλεια του πατέρα της την έφερε πιο κοντά από ποτέ με τη μητέρα και τον αδερφό της, τον γνωστό σκηνοθέτη Αντώνη Καλογρίδη, όπως εξομολογήθηκε. «Ένιωσα το μεγαλύτερο συναίσθημα της αγάπης, γιατί μετά τον χαμό του πατέρα μου η μητέρα μου κι ο αδερφός μου γίναμε μια γροθιά».

«Έχουν λάθος την ηλικία μου»

«Μου αρέσει το ωραίο, η ωραία εικόνα. Κυκλοφορώ κι οπλοφορώ, σου λέει κάτι αυτό; Η Wikipedia έχει λάθος πληροφορίες για την ηλικία μου, επειδή ο καθένας έχει τη δυνατότητα να προσθέσει ή να αφαιρέσει πράγματα. Γράφουν ότι είμαι γεννηθείσα το 1963, πόσο είμαι τώρα δηλαδή; Προσθέτουν χρόνια» απάντησε σε σχέση με τον… μύθο γύρω από την ηλικία της.

«Την περίοδο που ήμουν σε σχέση με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, αποστείλαμε e-mail με τα πραγματικά στοιχεία και φτιάχτηκε. Εγώ έμπαινα μια φορά την εβδομάδα να τσεκάρω. Μετά από 20 ημέρες, μπήκαν πάλι λάθος πληροφορίες. Έχω έναν φίλο στο ηλεκτρονικό έγκλημα, που μου είπε ότι υπάρχει ένας άνθρωπος που με εμμονή αλλάζει την ημερομηνία γεννήσεώς μου» πρόσθεσε η Νατάσα Καλογρίδη.in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *