Ναταλία Γερμανού: Ξεκαθαρίζει για την κόντρα Γαρμπή – Δημητρίου – Τι συνέβη;


Έναν αιχμηρό διάλογο είχαν στον «αέρα» του J2US το βράδυ του Σαββάτου (22/10) η Καίτη Γαρμπή και η Άντζελα Δημητρίου.

Η Ναταλία Γερμανού στάθηκε στο συγκεκριμένο περιστατικό και το μεσημέρι της Κυριακής (23/10) αποκάλυψε τι συνέβη.

Αφού πρόβαλλε ένα βίντεο η παρουσιάστρια του «Καλύτερα δε γίνεται» είπε αρχικά: «Είχαμε και ένα αμήχανο περιστατικό. Δεν έγινε και τίποτα φοβερό, απλώς το twitter λίγο το σχολίασε. Δεν ήταν κάτι τόσο φοβερό. Θα σας πω τώρα τι ακριβώς έχει συμβεί, γιατί και μένα μου φάνηκε παράξενο και το έψαξα, έκανα το ρεπορτάζ μου».

Και εξήγησε: «Από νωρίς το απόγευμα η παραγωγή είχε ενημερώσει όλη την κριτική επιτροπή, τους πάντες όλους, ότι η Άντζελα Δημητρίου ταλαιπωρείται από επιπεφυκίτιδα. Και ότι είναι με αλοιφές και υποφέρει πάρα πολύ. Ήταν στο καμαρίνι της με κλειστά τα φώτα, πολύ ταλαιπωρημένη.

Η Καίτη προσπαθώντας να πει μια καλή κουβέντα, της είπε ότι ξέρει για την ταλαιπωρία της. Και ξαφνικά βρέθηκε αμήχανη η Καίτη, γιατί η Άντζελα της είπε “όχι, δεν έχω τίποτα, ξέρεις κάτι που δε ξέρω;”.

Η Καίτη για καλό το πήγε, γιατί όλοι το ξέρανε. Και “πάγωσε”. Η Καίτη εννοούσε την επιπεφυκίτιδα στο μάτι. Η Καίτη δεν πήγε να της την πει. Ίσα-ίσα, καλό πήγε να της πει, ότι παρά την επιπεφυκίτιδα, ήταν άψογη. Και της είπε η Άντζελα ότι δεν έχει τίποτα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμαin.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *