Ναταλία Γερμανού: Όταν πήγε ως καλεσμένη στην εκπομπή της Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – «Είσαι οικοδέσποινα, εγώ στη θέση μου»


Χαμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες, μετά τις αποκαλύψεις «φωτιά» της Ναταλίας Γερμανού για τον τσακωμό της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, όπου οδήγησαν στη φυγή της από τον Alpha.

Όπως είπε η Ναταλία Γερμανού, μιλώντας στο περιοδικό «OK!», με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου «σκοτωθήκαμε και μανουριάσαμε και έφυγα από το κανάλι».

«Ήμουν πάρα πολύ πικραμένη και θυμωμένη και είχα τα νεύρα μου για πολύ καιρό» συμπλήρωσε επίσης.

Όταν η Γερμανού είχε πάει ως καλεσμένη στην εκπομπή της Σπυροπούλου

Ωστόσο, δύο χρόνια μετά από αυτό το συμβάν, η Ναταλία Γερμανού πήγε καλεσμένη στην εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

«Για να φρεσκάρω όμως κάποιες μνήμες που έχουν ατονήσει, να θυμίσω ότι έχω βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή της ‘Σπίτι μου σπιτάκι μου’ δύο ή τρία χρόνια αφότου έφυγα από τον Alpha» είπε χαρακτηριστικά στην εν λόγω συνέντευξη.

Μάλιστα, η εκπομπή του MEGA «Χαμογέλα και πάλι» έψαξε και βρήκε την εν λόγω συνέντευξη της Ναταλίας Γερμανού στην εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, στην οποία όπως θα δείτε το κλίμα… δείχνει πολύ καλή ανάμεσα στις δύο γυναίκες.

Ωστόσο κάποιες ατάκες, κυρίως της Ναταλίας Γερμανού, ίσως να προδίδουν κάποια αμηχανία.

Άλλωστε, όπως είπε η ίδια στη συνέντευξή της «ήμουν πάρα πολύ πικραμένη και θυμωμένη και είχα τα νεύρα μου για πολύ καιρό».in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *