Ναταλία Γερμανού για πατέρα Αντώνιο: Έπρεπε να τους περάσει από 40 κόσκινα


Σοκαρισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις πρόσφατες καταγγελίες για κακοποίηση παιδιών στην «Κιβωτό του Κόσμου».

Το θέμα σχολιάστηκε και στην εκπομπή «Καλύτερα Δεν Γίνεται», με την Ναταλία Γερμανού να τοποθετείται δημόσια.

Διαβάστε επίσης: Κιβωτός του Κόσμου: Καταγγελίες σοκ για τον πατέρα Αντώνιο – Η συνταρακτική κατάθεση του 19χρονου για σεξουαλική παρενόχληση

«Προσπαθώ να κρατήσω ακόμη μια ελπίδα ότι δε θα είναι αυτό που φανταζόμαστε. Αλλά και πάλι, ακόμη κι αν αποδειχτεί ότι όλοι οι άλλοι φταίνε και κάποιοι άνθρωποι τοποθετήθηκαν σε θέσεις που δε θα έπρεπε και ερχόταν σε επαφή με παιδιά, ενώ δε θα έπρεπε. Πάλι θα πω ότι αν έπρεπε να επιρρίψω μια ευθύνη στον πατέρα Αντώνιο, αυτή είναι ότι έπρεπε να τους περάσει από 40 κόσκινα. Όλους τους ανθρώπους που ήξερε πως θα έρθουν σε επαφή με παιδιά. Είτε είναι 4, 10, 14, 19 χρονών. Δεν έχει σημασία, είναι παιδιά.

»Τον άκουσα που είπε πως είναι παιδιά παραβατικών οικογενειών, δύσκολα στη διαχείρισή τους και ίσως μας εκδικούνται γιατί υποκαθιστούμε τους γονείς τους. Μπορώ να φανταστώ περίπου πως το εννοούσε. Ότι αυτά τα παιδιά έχουν θυμό μέσα τους, ίσως εννοούσε, γιατί στερήθηκαν τους φυσικούς τους γονείς. Δε θέλω να πιστεύω ότι εννοούσε πως είναι κακά παιδιά που τώρα εκδικούνται» τόνισε η Ναταλία Γερμανού.

Δείτε το απόσπασμαin.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *