Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Έκανα κάποιες οντισιόν για σίριαλ αλλά δεν ευδοκίμησαν»


Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου κατά τη βραδινή της έξοδο.

Το μοντέλο και ηθοποιός αναφέρθηκε στο Survivor All Star, στο πώς θα περάσει τα Χριστούγεννα αλλά και στο γεγονός ότι δεν είχε προτάσεις για τηλεοπτικές σειρές.

«Ο Άγιος Δομίνικος θα μείνει για πάντα μέσα μου. Όχι πάλι το Survivor, δεν θα με δείτε στο Survivor. Δεν θα πάω, το λέω κάνα δίμηνο», ανέφερε αρχικά.

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και Κώστας Πηλαδάκης ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας

«Φέτος τα Χριστούγεννα θα τα περάσω στο Μιλάνο, με τον σύντροφό μου κι ένα φιλικό μας ζευγάρι», σημείωσε στη συνέχεια.

Όσον αφορά την αποκριτική, αποκάλυψε ότι δεν είχε πρόταση για κάποιο σίριαλ.  «Ένα Όσκαρ θα το ήθελα… έκανα κάποιες οντισιόν για σίριαλ αλλά δεν ευδοκίμησαν. Μπορεί να κάνω κάτι λάθος ή να με έχουν στο μυαλό τους περισσότερο σαν μοντέλο και να μην ξέρουν την προσπάθεια που κάνω στο κομμάτι της υποκριτικής», είπε χαρακτηριστικά η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Στη συνέχεια, δήλωσε: «Θα μου άρεσε να είμαι στο My Style Rocks, το κατέχω το αντικείμενο. Μου είχαν κάνει παλιά πρόταση για να είμαι παίκτρια, αλλά δεν με ενδιέφερε».

«Για διπλό γάμο δεν το σκέφτομαι, δεν θέλω να μου πάρει άλλη τη δόξα», πρόσθεσε αναφερόμενη στον γάμο της και στο ενδεχόμενο να παντρευτεί σε κοντινές ημερομηνίες με τον Άρη Σοϊλέδη και την Μαρία Αντωνά.

Το βίντεο με τις δηλώσεις τηςin.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *