Μουντιάλ 2022: Μοντέλο του OnlyFans υπόσχεται δωρεάν γυμνές φωτογραφίες σε κάθε γκολ της Βραζιλίας


Βραζιλία και ποδόσφαιρο πάνε μαζί και άνδρες αλλά και γυναίκες στη χώρα όταν έχει Μουντιάλ ζουν και αναπνέουν για τους αγώνες της Σελεσάο.

Η Βραζιλία έχει ήδη προκριθεί στους «16» και περιμένει να μάθει την αντίπαλό της στη φάση των «16» και πίσω στη χώρα μια 24χρονη προσπαθεί να βοηθήσει την ομάδα και να ανεβάσει στα ύψη το ενδιαφέρον των φαν.

Η κοπέλα είναι η Νταϊάν Τομαζόνι. Δούλευε στο τμήμα διαχείρισης προσωπικού μιας επιχείρησης στη Βραζιλία αλλά είχε προβλήματα με τους εργοδότες, απολύθηκε και είναι πλέον στα δικαστήρια.

Στον καιρό της πανδημίας της πρότειναν να μπει στο OnlyFans και άλλαξε η ζωή της.

Βγάζει τέσσερις φορές τα χρήματα που έπαιρνε στην περασμένη δουλειά της και απλά δείχνει το κορμί της στους θαυμαστές της.

Το νεαρό μοντέλο με δηλώσεις της σε ιστοσελίδα της χώρας της τόνισε ότι είναι δίπλα στην εθνική ομάδα και υποσχέθηκε ότι κάθε φορά που η Σελεσάο σκοράρει εκείνη θα δίνει δωρεάν γυμνές φωτογραφίες της σε όσους την ακολουθούν στο Telegram.

«Έχω μια ομάδα Telegram όπου διατηρώ επαφή με όλους τους ακόλουθούς μου. Βλέποντας ότι όλοι οι οπαδοί μου γνωρίζουν πολύ καλά το Παγκόσμιο Κύπελλο, σκέφτηκα να δημιουργήσω έναν τρόπο να ενθαρρύνω όλους να υποστηρίξουν την ομάδα» είπε σχετικά.

Η αρχή έγινε με το γκολ του Ριτσάρλισον στο παιχνίδι με την Σερβία! «Μόλις ο Ρίτσαρλισον σκόραρε το πρώτο, η ομάδα ενθουσιάστηκε! Και, φυσικά, έστειλα την πρώτη φωτογραφία χωρίς λογοκρισία. Φυσικά με το δεύτερο γκολ ο κόσμος χάρηκε ακόμα περισσότερο» σημείωσε η Βραζιλιάνα που είναι φαν του Ριτσάρλισον αλλά και της Τότεναμ.

Η Τομαζόνι δεν απέκλεισε να δώσει και βίντεο εάν η Βραζιλία κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Η κοπέλα σχολίασε και την απόδοση της εθνικής ομάδας στο Κατάρ: «Υπήρχε η νευρικότητα του εναρκτήριου αγώνα αλλά η ομάδα ήταν σπουδαία στο δεύτερο μέρος. Θα πάμε μακριά. Στην Βραζιλία δεν υπάρχει ζωή χωρίς ποδόσφαιρο».in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *