Μωρό ξύπνησε απ’ το κώμα και χαμογέλασε πλατιά στον μπαμπά του


Πριν από ενάμιση χρόνο, ένα μωρό έγινε σύμβολο της καλής του τύχης. Ήταν 14 εβδομάδων, όταν ο Μάικλ, γιος της Έμα και του Στιούαρτ, σταμάτησε να αναπνέει και οι νεαροί γονείς άρχισαν μια αγωνιώδη πάλη με τον χρόνο.

Όπως διαπίστωσαν και οι γιατροί, το παιδί είχε υποστεί καρδιακή προσβολή εξαιτίας ενός σπάνιου όγκου – ενός ινώματος – που προκαλεί τη φραγή της ροής του αίματος προς την καρδιά. Και για να προστατέψουν τον Μάικλ από περαιτέρω εγκεφαλική ζημιά τον έβαλαν σε ιατρικό κώμα. Πέντε μέρες μετά, ο μικρούλης ξύπνησε και το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να χαρίσει ένα τεράστιο χαμόγελο στον μπαμπά του.

Μαικλ: Ξύπνησε με χαμόγελο μετά από κώμα και έγινε viral

Aμέσως μετά, η μαμά του μοιράστηκε την φωτογραφία που δεν θα ξεχάσει ποτέ στα social media, όπως έγραψε: «Eίναι από εκείνες τις στιγμές που θα φυλάξει στην καρδιά της για πάντα» και συνέχισε λέγοντας: «είναι η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου. Ο μικρός μας είναι ένα ζωντανό θαύμα και είμαστε πολύ περήφανοι γι’ αυτόν.»

Εκείνη την πολύ δύσκολη ημέρα, ο Μάικλ διέφυγε τον κίνδυνο, αλλά μέχρι να γίνει εντελώς καλά, έπρεπε να ζει μέσα σε ένα εσωτερικό  απινιδωτή και έναν βηματοδότη, αφού ο όγκος στο στήθος του παρέμεινε και είναι πολύ μεγάλος για την ηλικία του. Οι γονείς βρέθηκαν, τότε, μπροστά σε δύο επιλογές: την αναμονή για δωρητή καρδιάς ή την επέμβαση που όμως δεν γίνεται πουθενά στη χώρα τους, τη Μεγάλη Βρετανία.

Όταν έμαθαν ότι στο Παιδικό Νοσοκομείο της Βοστώνης, το ποσοστό επιτυχίας σε αντίστοιχες επεμβάσεις καρδιάς είναι 100%, επικοινώνησαν άμεσα με τους υπεύθυνους. Και αφού εκείνοι επιβεβαίωσαν ότι ο Μάικλ μπορεί να εγχειριστεί εκεί, η Έμα και ο Στιούαρτ ξεκίνησαν μια online εκστρατεία για να μαζέψουν τα χρήματα για το ταξίδι και τη νοσηλεία.

Έχουν συγκεντρώσει με το παραπάνω το απαιτούμενο ποσό – 147.000 δολάρια – και είναι έτοιμοι να δώσουν στον μικρούλη τους την ευκαιρία να έχει μια γερή καρδιά και μια γεμάτη ζωή.

Fanpage


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *