«Μόνος μου γονάτισα, η φωτιά ήταν καλαμπούρι», λέει ο 35χρονος Ρομά από την Πάτρα


Για το περιστατικό που έζησε την παραμονή Πρωτοχρονιάς όταν πήγε να πει τα κάλαντα σε επιχείρηση αυτοκινήτων μίλησε ο 35χρονος που φαινόταν να ειναι το θύμα του χλευασμού. Όπως ισχυρίζεται ο Ρομά από την Πάτρα, τους συγκεκριμένους ανθρώπους τους ξέρει πολλά χρόνια και δεν τον ανάγκασαν να κάνει κάτι, όλα ήταν μέρος ενός αστείου.

Η κατάθεση του 35χρονου

Εκεί σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ομάδα ατόμων τον ανάγκασε να πει τα κάλαντα γονατιστός, ενώ κάποιος τους έβαλε φωτιά! Το συμβάν απαθανατίστηκε σε βίντεο και ανέβηκε σε Instagram story.

Ο ίδιος, ο οποίος είναι πατέρας 11 παιδιών και φέρεται να αντιμετωπίζει νοητικά προβλήματα, αφού κατέθεσε στην Ασφάλεια Πατρών, δήλωσε πως τα πράγματα δεν έγιναν έτσι όπως αναφέρονται, δηλαδή κανείς δεν τον εξανάγκασε να γονατίσει, ενώ όπως είπε, η φωτιά μπήκε «για καλαμπούρι».

«Πήγα να πω τα κάλαντα και ήθελα εγώ να τα πω καθισμένος στα γόνατα. Δεν μου είπαν οι άνθρωποι , κάτι. Εγώ το ήθελα κι επειδή με γνωρίζουν , από καλαμπούρι, έπαιξα. Τα παιδιά μετά μου έβαλαν φωτιά για το καλαμπούρι. Κι αυτοί έκαναν καλαμπούρι κι εγώ. Τα πόδια μου δεν έχουν καεί καθόλου. Η φωτιά έσβησε απότομα κι όλο αυτό έγινε για πλάκα. Τους ανθρώπους τους ξέρω πολλά χρόνια», είπε χαρακτηριστικά ο Σταύρος Κρητικός.

Υπενθυμίζεται ότι η κινητοποίηση της τοπικής ηγεσίας της ΕΛΑΣ και του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για το περιστατικό, ήταν άμεση, με τον ίδιο τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο να δίνει εντολή για διερεύνηση σε βάθος του περιστατικού.

Fanpage


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *