«Μόνο κακό κάνετε…» – Χαμός στο Twitter για τα σχόλια της Φαίης Σκορδά και της Έλενας Χριστοπούλου


Την χθεσινοβραδινή πρεμιέρα του Love Island σχολίασαν το πρωί της Παρασκευής η Φαίη Σκορδά, η Έλενα Χριστοπούλου και η Αφροδίτη Γραμμέλη στην εκπομπή «Πρωινό Μας».

Όπως ήταν αναμενόμενο, ένα από τα θέματα που τέθηκε ήταν τα σχόλια που δέχθηκε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για τα κιλά της.

Η απάντηση της Έλενας Χριστοπούλου

«Γράφτηκαν πολλά, περίεργα και δυσνόητα. Το συζήτησα λίγο χθες με την Ηλιάνα, έτρωγε ένα burger εκείνη τη στιγμή και γελούσε. Δεν γελάω εγώ όμως. Αυτό το body shaming που λέμε, ένα κορίτσι που μπορεί να έχει λιγότερα κιλά απ’ όσο έχουμε συνηθίσει να το βλέπουμε δημιούργησε αυτά τα σχόλια.

Μιλάμε για ένα κορίτσι που είναι μοντέλο, ήταν έτσι πάντα. Έτσι ζούσε στην Νέα Υόρκη, έτσι περπατούσε στις πασαρέλες, έτσι ξεκίνησε το GNTM. Μετά πήρε κάποια κιλά για κάποιους δικούς της λόγους. Δεν ήταν καλά ψυχολογικά. Τότε έλεγαν ότι είναι έγκυος.

Είναι ωραίο να κοιτάξουμε τους εαυτούς μας στον καθρέφτη και να πούμε εγώ ποιος είμαι που κρίνω την εμφάνιση και τα κιλά ενός ανθρώπου; Αρνούμαι την κακή συμπεριφορά και το body shaming/bullying στον κόσμο, όποιος είναι και αυτός. Τώρα είναι υγιέστατη, είναι στα κιλά της και είναι μια χαρά» είπε χαρακτηριστικά η Έλενα Χριστοπούλου.

Χαμός στο Twitter

Ωστόσο, οι εξηγήσεις αυτές που έδωσε ωστόσο η Έλενα Χριστοπούλου, όχι μόνο δεν καθησύχασαν τους τηλεθεατές αλλά αντιθέτως τους εξόργισαν καθώς θεώρησαν πως η μάνατζερ δεν βλέπει το πραγματικό πρόβλημα που υπάρχει.in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *