Μιχάλης Ρέππας: Αποκαλύπτει το μεγάλος λάθος που έκαναν με τον Θανάση Παπαθανασίου στις σειρές τους


Για τις σειρές που έχει γράψει, τον χαρακτήρα του, την επιτυχία και την αποτυχία μίλησε ο Μιχάλης Ρέππας στην εκπομπή «Studio 4», το απόγευμα της Πέμπτης (1/12).

Επίσης ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος αποκάλυψε το μεγάλο λάθος που έκαναν με τον Θανάση Παπαθανασίου στις σειρές τους.

«Ο τρόπος που είμαστε mainstream εγώ κι ο Θανάσης (Παπαθανασίου) δε σημαίνει ότι δεν πληρώθηκε και με περιφρόνηση και με απόρριψη από διάφορους χώρους. Έχουμε κάνει κι ένα τεράστιο λάθος: απαγορεύσαμε την επανάληψη των έργων μας», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Πιστεύω πια πως είναι λάθος, γιατί πρώτον στερήσαμε από τους εαυτούς μας κάποια πνευματικά δικαιώματα που τότε μας φαίνονταν λίγα και τώρα μας φαίνονται μια χαρά. Τότε λέγαμε «Για ψίχουλα; Όχι, θα μας πληρώσετε κανονικά. Αλλιώς δεν θα υφιστάμεθα τη φθορά των επαναλήψεων». Και δεύτερον στερήσαμε από το «Δις Εξαμαρτείν» τη γνωριμία με τις νεότερες γενιές».

Πώς αντιμετωπίζει την αποτυχία στην καριέρα του;

«Όποιος πει ότι δεν τον πειράζει η αποτυχία θαρρώ ότι υποκρίνεται. Μέχρι και το Safe Sex ήταν ένα πράγμα φοβερό: άνοδος, άνοδος, άνοδος. Μετά το 1,5-2 εκατομμύρια (του Safe Sex) το «Κλάμα Βγήκε Απ’ Τον Παράδεισο» βρέθηκε στα 600.000 εισιτήρια. Για μένα για εκείνη την εποχή ήταν μαχαιριά αφόρητη. Και στο θέατρο ήρθαν πιο χλιαρά πράγματα, έγινε το διάγραμμα πιο κυματιστό και νομίζω ότι όσα οφείλω στην επιτυχία άλλα τόσα οφείλω και στην αποτυχία. Βέβαια, η αποτυχία είναι πικρή», απάντησε.

«Τα πάντα έχω ακούσει στη ζωή μου. Ότι κάνουμε δεύτερες δουλειές, πολύ λαϊκές, πολύ χαμηλού επιπέδου, επειδή πάρα πολλοί άνθρωποι έχουν ταυτίσει την επιτυχία με το δευτεροκλασάτο», ανέφερε σε άλλο σημείο ο Μιχάλης Ρέππας.in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *