Μιχαήλ Ταμπακάκης: «Δύσκολα θα τα παρατούσα όλα για να τρέξω πίσω από έναν έρωτα»


Μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Μιχαήλ Ταμπακάκης.

Ο ηθοποιός, που τη φετινή σεζόν υποδύεται τον Πέτρο στο «Μαύρο Ρόδο», μίλησε στο περιοδικό «Τηλέραμα» και, μεταξύ άλλων, ηθοποιός αναφέρθηκε στις ομοιότητες και τις διαφορές που έχει με τον ήρωά του, ενώ τόνισε ότι έχει πολύ καλή σχέση με τη Φωτεινή Παπαθεοδώρου, συμπρωταγωνίστριά του στη σειρά του MEGA.

«Ξέρω ακριβώς τι συμβαίνει μέσα μου»

Για το εάν έχει ομοιότητες και διαφορές με τον Πέτρο από τη σειρά, είπε: «Σε ένα γενικευμένο πλαίσιο, θα έλεγα ότι δεν έχω καμία ομοιότητα με τον Πέτρο. Εμένα δεν μου έχει συμβεί μέχρι τώρα να ερωτευτώ έτσι, με αυτόν τον τρόπο. Αγαπώ πολύ τη δουλειά μου και, σε αντίθεση με τον Πέτρο, πολύ δύσκολα θα τα παρατούσα όλα για να τρέξω πίσω από έναν έρωτα. Από την άλλη, έχει μια πλήρη συνειδητότητα αυτού που του συμβαίνει, που μοιάζει με τη δική μου στη ζωή, αφού κάθε λεπτό που περνάει ξέρω ακριβώς τι συμβαίνει μέσα μου».

Για τους ηθοποιούς του καστ, με τους οποίους έχει πιο στενή σχέση: «Με τη Φωτεινή, με την οποία περνάμε καθημερινά τον περισσότερο χρόνο μαζί στα γυρίσματα. Και με τη Νεφέλη, την οποία είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που έχω γνωρίσει και πλέον μπορώ να πω ότι είναι φίλη μου, την Ηλέκτρα, που πια έχει γίνει όντως σαν μαμά μου, και την Ευθαλία, που γνωριζόμαστε από πριν».

Όσο για τα τηλεοπτικά πρότζεκτ που του αρέσει να παρακολουθεί; «Αστυνομικά θρίλερ κατά κύριο λόγο. Τρελαίνομαι! Έχω δει δεκάδες, αν όχι χιλιάδες. Μου αρέσουν η αγωνία και το σασπένς. Δεν υπάρχει κάτι που να μην αντέχω. Εξάλλου κανένας δεν σε υποχρεώνει να δεις κάτι που δεν θες».in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *