Μελίνα Νικολαΐδη: Αγκαλιές και φιλιά στην πρώτη δημόσια εμφάνιση με τον σύντροφό της


Τρελά ερωτευμένη είναι η Μελίνα Νικολαΐδη και δεν το κρύβει. Η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, που τον προσεχή Φεβρουάριο θα κλείσει τα 19, μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ Ελλάδας και Λονδίνου, όπου σπουδάζει υποκριτική.

Αυτές τις ημέρες, η νεαρή βρίσκεται στην Αθήνα και φροντίζει να περνά αρκετό χρόνο με τον άντρα που της έχει κλέψει την καρδιά.

Πρόκειται για τον 34χρονο personal trainer και επιχειρηματία Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη. Οι δύο τους κάνουν αρκετά πράγματα μαζί, όπως το να διασκεδάζουν στα μπουζούκια.

Το ζευγάρι βρέθηκε στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή, στην πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση και τράβηξαν πάνω τους όλα τα βλέμματα.

Μελίνα Νικολαΐδη και Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτικοί ανταλλάσσοντας φιλιά και αγκαλιές, με τα λόγια να περισσεύουν.

Δείτε τις φωτογραφίες από το περιοδικό OK! που κυκλοφορεί με Τα Νέα Σαββατοκύριακο

Ποιος είναι ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1988, ο 34χρονος είναι αθλητής βόλεϊ και μάλιστα στην ΑΕΚ, την αγαπημένη ομάδα του πατέρα της Μελίνας.

Ο personal trainer, διατηρεί στο Instagram έναν αρκετά ενεργό λογαριασμό δημοσιεύοντας συνεχώς φωτογραφίες του.

Φυσικά, οι φωτογραφίες αυτές δεν περνάνε απαρατήρητες από τη 18χρονη, η οποία ερωτευμένη όσο ποτέ άλλοτε, δε διστάζει να σχολιάζει τα posts του αγαπημένου της βάζοντάς του πολλά emojis «αγάπης».

Μάλιστα, δε μένει μόνο σε αυτά αφού κάποιες φορές κάνει και πιο «εξομολογητικά» σχόλια, όπως τότε που σημείωσε κάτω από μία φωτογραφία του τη λέξη «Mine» (δικός μου), ενώ σε άλλη ανάρτηση αναρωτήθηκε «τι άντρα κυκλοφορεί».in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *