Μεγάλη αποκάλυψη από τον Λιανό: «Στο Fame Story 3 δίδαξα σεξ, οι τεχνικοί μου έδιναν συγχαρητήρια»


Ο Γιώργος Λιανός αναφέρθηκε στην συμμετοχή του στο μουσικό ριάλιτι πριν από αρκετά χρόνια.

Ο παρουσιαστής ήταν στο Fame Story 3 και όπως δήλωσε υπήρξαν πολλοί… άτακτοι παίκτες.

Στο κανάλι του Fipster στο Youtube βρέθηκε καλεσμένος ο γνωστός τραγουδιστής και παρουσιαστής, ο οποίος απάντησε για το Survivor All Star αλλά και το Fame Story 3, στο πλαίσιο της στήλης «Θάρρος ή αλήθεια».

Σε ερώτηση του Φίλιππου Ιωάννου για το αν υπάρχουν παίκτες που θα πάνε στο ριάλιτι επιβίωσης, αλλά δεν έχουν αναφερθεί σε κανένα δημοσίευμα μέχρι στιγμής, απάντησε:

«Ναι υπάρχουν και είναι πολύ καλοί σε χρόνους. Εγώ πιστεύω ότι φέτος θα έχουμε εκπλήξεις από παίκτες που δεν περιμένουμε, οι οποίοι έχουν κάνει τρομερή προετοιμασία τα τελευταία δύο χρόνια σίγουρα. Έχουν περάσει πάνω από φαβορί. Νομίζω θα έχουμε πολλά underdogs που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο και θα μιλήσουν πολύ που δεν έχουν μιλήσει ποτέ».

Παράλληλα, ερωτηθείς για το εάν υπάρχει κάτι που έγινε στο Fame Story 3 και δεν έχει γίνει ποτέ γνωστό, ο Γιώργος Λιανός απάντησε:

«Σεξ, πολύ σεξ. Στο Fame Story 3 είχε πάρα πολύ σεξ. Εγώ δίδαξα σεξ! Εν τω μεταξύ εμείς είχαμε επαφή με τους τεχνικούς. Και θυμάμαι όταν είχε συμβεί, που ξύπνησα την επόμενη μέρα και αντί για το κλασικό «καλημέρα», μου έδωσαν συγχαρητήρια. Ήταν ένα πιο ελεύθερο Fame Story. Έκλειναν οι κάμερες στις 6 με 7. Πολλοί έκαναν εκείνη την ώρα. Βέβαια, ήταν και άλλοι πρώην συμπαίκτες και συνάδελφοι, που δεν νοιάζονταν για την ώρα. Τώρα μου ήρθε; Τώρα θα κάνω. Έβαζαν κουβερτούλα από πάνω. Δεν έπαιξαν ποτέ αυτά, βέβαια».

Δείτε το απόσπασμαin.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *