Μαύρο Ρόδο: To Twitter υποκλίθηκε στους πρωταγωνιστές – Πέτρος και Ελισάβετ είχαν την τιμητική τους


Το τρίτο επεισόδιο του «Μαύρου Ρόδου» της νέας δραματικής σειράς του MEGA προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής (9/10) και καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό.

O Πέτρος επιχείρησε να μιλήσει για πρώτη φορά με την Ελισάβετ ενώ ο Λευτέρης προσπάθησε να την πείσει να βγάλει για λίγο τα ράσα. Η Αλεξία είχε μια συνάντηση μαζί της, που της έκανε μεγάλη εντύπωση. Στο μεταξύ, ο Θέμης έψαχνε μανιωδώς την Αγγελική, που έλειπε πάλι απ’ το σπίτι και εκείνη τον κάλεσε στο ξενοδοχείο, όπου βρισκόταν.

Οι εξελίξεις συγκλονιστικές και οι χρήστες του Twitter έστησαν «πάρτι» σχολιάζοντας τα τεκταινόμενα και αποθεώνοντας τους πρωταγωνιστές.

Φυσικά, ο Πέτρος και Ελισάβετ πρωταγωνίστησαν στα tweets και το hashtag #mavrorodo ανέβηκε από τα πρώτα κι όλας λεπτά του επεισοδίου στις πρώτες θέσεις των trends.

Δείτε κάποια από τα σχόλια

Στη σειρά πρωταγωνιστούν

Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης,  Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης, στον ρόλο της Ηγουμένης η Κατερίνα Διδασκάλου, Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Λουκία Παπαδάκη, Λένα Παπαληγούρα, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Κατερίνα Μαούτσου, Πένυ Αγοραστού, Μαρία-Νεφέλη Δούκα, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης, Μιχάλης Αρτεμισιάδης, Δημήτρης Παπαβασιλείου, Λευτέρης Τσάτσης, Τάσος Τζιβίσκος.

Σενάριο: Γιώργος Κρητικός

Σκηνοθεσία: Κώστας Αναγνωστόπουλος

Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Παπανδρικόπουλος

Σκηνογραφία: Αντώνης Χαλκιάς

Εκτέλεση παραγωγής: J.K. PRODUCTIONS

Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA

Το soundtrack της σειράς κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *