Μαύρο Ρόδο: Δείτε πρώτοι αποκλειστικό απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο


Το «Μαύρο Ρόδο», η νέα δραματική σειρά του MEGA, έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας (3/10) και συγκλόνισε τους τηλεθεατές, οι οποίοι περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία το δεύτερο επεισόδιο.

Απόψε (4/10) λοιπόν, ο Θέμης ζητά από τον μπράβο του, Παράσχο, να έχει τον νου του στην Αγγελική καθώς δεν την εμπιστεύεται.

Η Πολυξένη όταν ακούει το όνομα του Θέμη Καστρινού ταράζεται. Στο μεταξύ, ο Θέμης στέλνει για έκπληξη στα γενέθλια της κόρης του στο χωριό Γερακιανή, που θα είναι εκδρομή με τον Πέτρο, την Νατάσσα.

Η συνέχεια στις 22:30 στο MEGA

Πρωταγωνιστούν

Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης,  Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης, στον ρόλο της Ηγουμένης η Κατερίνα Διδασκάλου, Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Λουκία Παπαδάκη, Λένα Παπαληγούρα, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Κατερίνα Μαούτσου, Πένυ Αγοραστού, Μαρία-Νεφέλη Δούκα, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης, Μιχάλης Αρτεμισιάδης, Δημήτρης Παπαβασιλείου, Λευτέρης Τσάτσης, Τάσος Τζιβίσκος.

Σενάριο: Γιώργος Κρητικός

Σκηνοθεσία: Κώστας Αναγνωστόπουλος

Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Παπανδρικόπουλος

Σκηνογραφία: Αντώνης Χαλκιάς

Εκτέλεση παραγωγής: J.K. PRODUCTIONS

Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA

Το soundtrack της σειράς κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *