Μαυρίκιος Μαυρικίου: Με παρενόχλησε σεξουαλικά πρόσωπο του καλλιτεχνικού χώρου υπεράνω υποψίας


Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό μια κακή εμπερία που έχει βιώσει.

Η Ιλάειρα Ζήση και η εμφάνιση τους το Σάββατο στο J2US

«Μου ξυπνούν μνήμες που μου έχουν σημαδέψει τη ψυχή. Προσπάθησα να αλλάξω το κομμάτι, αλλά μου είπαν από την παραγωγή ότι δεν γινόταν αυτό. Κι επειδή μέχρι τώρα ό,τι μας έχουν δώσει, το έχουμε πει, ήθελα να μείνουμε πιστοί σε αυτό».
«Η μεταμόρφωση για το τραγούδι μου θυμίζει τα παιδικά μου χρόνια. Όταν ήμουν ένα παιδάκι με πολλά κιλά, που μου έλεγαν οι συμμαθητές μου γιατί δεν φοράω ένα σουτιέν που έχω τόσο μεγάλο στήθος… Τώρα καλούμαι σε αυτό το πράγμα, που το έχω διαγράψει από τη μνήμη μου –είμαι συγκινημένος- να το αντιμετωπίσω» συμπλήρωσε ο θεατρικός παραγωγός.

Διαβάστε επίσης: Ιωάννα Τούνη: Αποκάλυψε πότε θα γίνει ο γάμος της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

«Σκοτεινές» μνήμες από το παρελθόν

«Μου θυμίζει στιγμές από γραφεία δισκογραφικών παραγωγών, που όλο και κάτι ήθελε ο καθένας. Που ήθελαν να με αντιμετωπίσουν ως ένα αγόρι που αισθάνεται κορίτσι. Βρέθηκα σε δύσκολη θέση να σπρώχνω ανθρώπους, δεν ανταποκρίθηκα ποτέ σε κάτι τέτοιο κι είμαι πολύ υπερήφανος γι’ αυτό. Βλέπω όλους αυτούς που ανταποκρίθηκαν σε αυτές τις ανωμαλίες κι αναρωτιέμαι γιατί είναι τόσο σοκαριστικό αυτό που είπα για το bullying».

Το ενδεχόμενο καταγγελίας

«Με ρωτούν γιατί δεν το καταγγέλλω, δεν είναι εύκολο να πω χωρίς στοιχεία, ότι ο τάδε με χούφτωσε και μου είπε «αγοράκι μου εγώ μπορώ να σου κάνω καριέρα και αύριο να σε ξέρουν όλοι». Δεν μπορώ να το πω το όνομα, τον ξέρετε όλοι κι είναι υπεράνω πάσης υποψίας. Αυτό είναι το συγκλονιστικό».in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *