Μάθημα ζωής: Δασκάλα δωρίζει κάθε μήνα πλάσμα για 9χρονη μαθήτρια για να την κρατάει ζωντανή


Μια δασκάλα στην Αμερική αποδεικνύει στην πράξη πως τα σπουδαιότερα μαθήματα που μπορούν να διδάξουν οι δάσκαλοι στα παιδιά δεν είναι η Έκθεση και τα Μαθηματικά αλλά μαθήματα ζωής.

Η σπουδαία πράξη της δασκάλας

Πιο συγκεκριμένα η δασκάλα Brittany Perschbacher γνώρισε την μαθήτρια Hayley Justason μέσω διαδικτυακής εκπαίδευσης. «Θα έκανα τα πάντα για να βοηθήσω τους μαθητές μου, ότι περνάει από το χέρι μου! Η Hayley με χρειαζόταν, οπότε εδώ είμαι» ανέφερε η δασκάλα και συμπλήρωσε: «Δεν θέλω ούτε να σκέπτομαι το ενδεχόμενο να μην ήταν ανάμεσά μας, μου ραγίζει την καρδιά».

Σύμφωνα με μια σελίδα του GoFundMe που δημιουργήθηκε για λογαριασμό της Hayley, το κορίτσι γεννήθηκε με δύο τρύπες στην καρδιά της, οι οποίες οδήγησαν σε πολυάριθμες επιπλοκές στην υγεία της και 15 χειρουργικές επεμβάσεις μέχρι τώρα.

Βρίσκεται σε λίστα δωρεάς οργάνων

Σήμερα, βρίσκεται σε λίστα δωρεάς οργάνων, ελπίζοντας να λάβει νέο συκώτι, νεφρό και καρδιά. Τότε η δασκάλα της έμαθε πως με τη δωρεά πλάσματος θα μπορούσε να παρατείνει – και ενδεχομένως να σώσει – τη ζωή κάποιου.

Όταν έμαθε για την 9χρονη μαθήτρια, περνούσε μιάμιση ώρα κάθε μήνα δίνοντας πλάσμα για να την κρατήσει στη ζωή. «Αφού είμαι συμβατή δότρια πλάσματος, ίσως μπορώ να δωρίσω και το νεφρό μου στην Hayley» λέει η δασκάλα. Για την οικογένεια του 9χρονου κοριτσιού, η προσφορά της Brittany Perschbacher σημαίνει πάρα πολλά. «Ποτέ δεν θα υπάρχουν αρκετά λόγια για να πούμε ευχαριστώ», ανέφερε η μητέρα του κοριτσιού.

Fanpage


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *