Μάρκος Σεφερλής: «Καρφιά» από πασίγνωστο ηθοποιό – «Δεν μπορώ να τον παίρνω και να μην το σηκώνει»


Μπορεί ο Θοδωρής Ρωμανίδης για πολλά χρόνια να ήταν στο πλευρό του Μάρκου Σεφερλή και μαζί να ανέβαζαν στο θέατρο παραστάσεις που… έσπαγαν ταμεία, ωστόσο από το 2019 ο ηθοποιός πήρε την απόφαση διακόψει τη συνεργασία του με το κωμικό.

Δύσκολες ώρες για τον Μάρκο Σεφερλή – Τι έγινε με την εκπομπή του

«Μπούκωσα, θέλω να κάνω άλλα πράγματα, να κυκλοφορήσω στην πιάτσα πάλι, να μπορέσω να κάνω και τηλεόραση, γιατί πηγαίναμε περιοδείες, φεύγαμε, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει χρόνος για όλα αυτά που ήθελα. Έτσι, τον παρακάλεσα, ειλικρινά, να με αφήσει λίγο καιρό να ξαποστάσω, να κάνω κάποια άλλα πράγματα κι εδώ είμαστε, να ξαναγίνει η ομάδα… ομάδα. Με τον Μάρκο είμαστε μαζί από το 2002 με διακοπές. Έχω πάει, έχω φύγει, έχω κάνει άλλα πράγματα, έχω συνεργαστεί με διάφορους ηθοποιούς και μετά ξαναγύριζα. Τώρα τον παρακάλεσα να γίνει ένα διάλειμμα» είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξη του σχετικά με την απόφαση αυτή.

Οι σχέσεις Ρωμανίδη – Σεφερλή σήμερα

Λίγο πριν την πρεμιέρα της παράστασης «Το κλουβί με τις τρελές» ο Θοδωρής Ρωμανίδης παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day.

Μεταξύ άλλων, ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε στη μακρόχρονη συνεργασία με τον Μάρκο Σεφερλή με τον οποίο όμως αποκάλυψε πως σήμερα δεν έχουν καμία επικοινωνία και μάλιστα υπάρχει λόγος.

«Ήμασταν τόσα χρόνια με τον Μάρκο που σήμερα τον μπερδεύουν και του λένε ‘ρε εσύ είσαι ο Σεφερλής ή ο Ρωμανίδης;’. Τον μπερδεύουν με μένα. Σήμερα δεν έχουμε επικοινωνία γιατί ποτέ δεν σηκώνει τα τηλέφωνα και δεν μπορώ να παίρνω και να μην το σηκώνει. Δεν το κάνει μόνο σε μένα αυτό, γενικά δεν το σηκώνει το τηλέφωνο και το ξέρετε και εσείς πολύ καλά» εξομολογήθηκε ο Θοδωρής Ρωμανίδης στην κάμερα της εκπομπής.in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *