Μάριος Ιορδάνου: Στο γάμο μου παραγγείλαμε ένα μίνι catering και το δώσαμε στα αδέσποτα της γειτονιάς


Ο Μάριος Ιορδάνου και η Σοφία Καζαντζιάν αποφάσισαν να κάνουν ένα πολύ απλό γάμο. Μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΤ «Δύο στη 1» αναφέρθηκαν στην προσωπική ζωή τους.

Διαβάστε επίσης: J2US: Πώς αντέδρασε ο Διονύσης Σχοινάς όταν τον φίλησε η Καίτη Γαρμπή on air

Ήταν ένας απλός γάμος

«Δεν πιστεύω στον γάμο, ούτε σε γάμους βασικά, ούτε σε βαφτίσια. Το έκανα καθαρά για λόγους ασφάλειας, επειδή έχουμε την δουλειά μας», είπε, με την αγαπημένη του να εξηγεί ότι εννοεί την επιχείρησή τους. «Έχουμε μια επιχείρηση μαζί με τον Μάριο. Ήταν καθαρά πρακτικοί οι λόγοι λοιπόν, για να κάνουμε τη ζωή μας εύκολη σε κάποια επίπεδα», ανέφερε.

Η αγάπη τους για τα ζώα

Μάλιστα, έκαναν τον γάμο τους, ακριβώς όπως τον ήθελαν, με τα πλάσματα που αγαπούν, δηλαδή με τα σκυλάκια και τα γατάκια τους και τα αδέσποτα της γειτονιάς.

«Έβαλα μια παντελόνα, μπήκαμε στο αμάξι, έπιασα την κοτσίδα και πήγαμε. Παραγγείλαμε ένα μίνι catering και τα δώσαμε στα σκυλάκια μας, στα γατάκια μας και στα αδέσποτα της γειτονιάς. Για εμάς, αυτό ήταν ο γάμος και θέλαμε να το γιορτάσουμε με τα πλάσματα που αγαπάμε. Όλο το άλλο ήταν μια τζίφρα», δήλωσε η Σοφία Καζαντζιάν.
Τέλος, ο Μάριος Ιορδάνου ανέφερε πως δεν άλλαξε τίποτα για εκείνον και την αγαπημένη του μετά τον γάμο. «Η Σοφία ήταν ήδη μέσα μου πολύ πριν παντρευτούμε. Είναι ο άνθρωπός μου», είπε.in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *